Jdi na obsah Jdi na menu

Americké duo Twenty One Pilots rozpálí pražskou O2 Arenu!

18. 7. 2018

Live: Twenty One Pilots   

Datum: 16.02.2019                                                   Místo: O2 Arena, Praha

twenty-one-pilots_2019.jpgTwenty One Pilots (foto - zdroj: fource.cz)

Držitelé ceny Grammy Twenty One Pilots se vrátí do České republiky. Jejich koncert proběhne 16. února v pražské O2 Areně v rámci světového turné „The Bandito Tour”, na kterém představí nové album nazvané „Trench”.

Twenty One Pilots do Prahy přijedou již potřetí. První vystoupení vyprodali čtvrt roku dopředu, to další bylo pro velký zájem přesunuto do prostornější Tipsport Areny.

Dvoučlennou kapelu z Ohia tvoří Tyler Joseph a Josh Dun. Na svém kontě mají čtyři desky a nyní chystají pátou. Ta se bude jmenovat „Trench” a vyjde 5. října. Spolu s informací o připravované novince zveřejnili Twenty One Pilots i dva songy „Jumpsuit” a „Nico And The Niners”. Ke skladbě „Jumpsuit” vznikl videoklip, který natočil dlouholetý spolupracovník formace Andrew Donoho.

Předchozí nahrávka „Blurryface” vyšla v roce 2015 a celosvětově se jí prodalo přes 6,5 milionu. Obsahovala hned několik velmi úspěšných singlů, například „Stressed Out”, za který skupina získala cenu Grammy a řadu zlatých, platinových a multiplatinových certifikátů. Na YouTube má klip k písni „Stressed Out” skoro 1,5 miliardy zhlédnutí a je tak 51. nejsledovanějším videem vůbec. Neméně úspěšný byl i hit „Heathens” ze soundtracku k filmu „Sebevražedný oddíl”, jenž také pokořil miliardovou hranici zhlédnutí a ve více než šedesáti zemích světa se stal číslem 1 na iTunes. Také proto je nové album „Trench” jedním z nejočekávanějších titulů roku 2018.

Ceny vstupenek na únorový koncert Twenty One Pilots se pohybují v rozmezí od 1090,- Kč do 1590,- Kč. Jejich prodej bude spuštěn v pátek 20. července v 10 hodin v síti Ticketportal.