Jdi na obsah Jdi na menu

Apocalyptica přidává druhý koncert v Praze!

20. 10. 2016

Live: Apocalyptica      

Datum: 12.02.2017               Místo: Forum Karlín, Praha

009---apocalyptica.jpgApocalyptica (foto: Angelika Špicarová)

Apocalyptica v rámci oslav výročí dvaceti let od vydání přelomové nahrávky svojí kariéry, alba „Plays Metallica By Four Cellos”, vyráží v únoru na evropské turné. Jeho součástí jsou samozřejmě i koncerty v České republice.

Apocalyptica se zastaví v Praze a ve Zlíně. Pražský koncert, který kapela oznámila v květnu, je již vyprodán. Pro velký zájem fanoušků se skupina s pořadatelem domluvila na přidání dalšího vystoupení, a to hned následující den, tedy 12. února. Formace si z důvodu skvělé akustiky pro oba pražské koncerty vybrala Forum Karlín, kde již v minulosti hrála.

Koncepce těchto show anoncuje podtitul turné, který zní „a live performance by four cellos of the entire album and more Metallica classics”. Vzhledem k povaze vystoupení bude sál na přání kapely, stejně jako předchozí den, upraven na sezení, počet míst je tedy kapacitně omezen.

Vstupenky na druhý pražský koncert Apocalypticy, který proběhne 12. února, jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro v cenových relacích od 880,- Kč do 1400,- Kč.

Související:

Apocalyptica vyprodala i druhý pražský koncert a přidává třetí!

Finští rockeři Apocalyptica budou koncertovat i ve Zlíně!

Apocalyptica oslaví dvacáté výročí alba Plays Metallica By Four Cellos jeho rozšířenou verzí a koncertním turné!