Jdi na obsah Jdi na menu

Druhý ročník akce Prague Rocks přivítá kapely Kiss a ZZ Top!

12. 11. 2018

Live: Kiss + ZZ Top 

Datum: 19.06.2019                                                 Místo: Eden Aréna, Praha

kiss_2019.jpgKiss (foto: Jen Rosenstein)

Po epické a příběhové pětačtyřicetileté kariéře Kiss oznámili, že v roce 2019 odstartují závěrečné turné, vhodně pojmenované „End Of The Road”. Skupina potvrdila, že se vrátí i do České republiky. Vystoupí 19. června v pražské Eden Aréně v rámci monumentální show pod širým nebem s názvem Prague Rocks.

Koncertní šňůra „End Of The Road” je věnována fanouškům Kiss Army.
„Všechno, co jsme vybudovali a všechno, co jsme si za poslední čtyři desetiletí podmanili, by se nikdy nestalo bez milionů lidí po celém světě, kteří v těch letech naplnili kluby, arény a stadiony. Toto turné bude závěrečná oslava pro ty, kteří nás viděli a poslední šance pro ty, kteří ne. Kiss Army, rozloučíme se na našem posledním turné s naší největší show a pak půjdeme tam, odkud jsme přišli. Odejdeme stejně jako jsme přišli... Unapologetic and Unstoppable,” řekli Kiss.

Dalším překvapením Prague Rocks je jméno speciálního hosta, kterým nebude nikdo menší než slavní ZZ Top. Tři svérázní sympaťáci příští rok oslaví 50. výročí od svého vzniku spolu s českými příznivci.

ZZ Top jsou pozoruhodní tím, že mají nejstabilnější sestavu v historii rockové hudby. Baskytarista Billy Gibbons, zpěvák Dusty Hill a bubeník Frank Beard již téměř 50 let okouzlují všechny generace fanoušků napříč planetou. Doposud vydali 15 studiových alb, kterých jen v USA prodali více než 30 milionů.

Vstupenky na Prague Rocks jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal v cenových relacích od 1690,- Kč do 2990,- Kč.