Jdi na obsah Jdi na menu

Ed Sheeran bude koncertovat v České republice!

25. 9. 2018

Live: Ed Sheeran

Datum: 07.07.2019                 Místo: Letiště Letňany, Praha

019---ed-sheeran.jpgEd Sheeran (foto: Angelika Špicarová)

V současné době pravděpodobně není na světě prodávanější umělec než Ed Sheeran. Čerstvý držitel Řádu britského impéria, čtyřnásobný držitel Grammy a pětinásobný vítěz Brit Awards, jehož živé koncerty patří celosvětově mezi nejžádanější akce, vystoupí 7. července na letišti v Letňanech.

Pořadatelé očekávají obrovský zájem desetitisíců fanoušků. Napovídají tomu nejen počty prodaných vstupenek po celém světě, ale i Sheeranův rekord čtyř vystoupení na londýnském stadionu Wembley, která byla vůbec největším sólovým vystoupením bez doprovodné kapely, jaké kdy Spojené království vidělo.

Ed Sheeran do Prahy zavítá v rámci evropského turné „Divide”. Atraktivitu koncertu jistě zvyšuje i fakt, že nejpopulárnější světový hudebník vynechá okolní státy jako Polsko nebo Slovensko. Do České republiky se zpěvák vrátí po čtyřech letech po beznadějně vyprodané tuzemské premiéře v pražské Tipsport Areně.

„Je nám opravdu velkou ctí, že jsme dostali možnost Eda Sheerana do Prahy opět přivézt. Byli jsme u jeho tuzemského začátku v roce 2015, kdy jsme pořádali první pražský koncert. Od té doby s hrdostí sledujeme jeho raketový růst,” říká Lenka Muráriková z pořádající agentury Charmenko CZ.

Informace k sekundárnímu prodeji vstupenek:

Ed Sheeran a jeho tým zaujímají nekompromisní postoj vůči komukoliv, kdo využívá neetické webové stránky nabízející sekundární prodej lístků. Na pražské vystoupení budou k dispozici pouze „e-tickets”, což znamená, že kreditní nebo debetní karta nakupujícího se stane jeho vstupenkou. Tím se zabrání překupníkům prodávat za nadsazené ceny. Fanoušci, kteří se nakonec nebudou moci koncertu zúčastnit, budou mít možnost změnit své jméno na vstupence za administrativní poplatek uhrazený v místě nákupu. Pořadatelé vyzývají všechny zákazníky, aby používali pouze oficiální předprodeje oznámené na webu edsheeran.cz a připomínají, že společnost Viagogo.com není oficiálním prodejcem lístků na koncert. Pokud má někdo potíže související s touto nebo podobnou webovou stránkou, doporučujeme obrátit se na FanFair Alliance na adrese http://bit.ly/2sG24Er.

Vstupenky na pražské vystoupení v cenových relacích od 1600,- Kč do 2300,- Kč budou k dispozici od 27. září v sítích Ticketportal a GoOut.cz.

Související:

Ed Sheeran přidává další koncert v České republice!