Jdi na obsah Jdi na menu

George Ezra chystá v příštím roce další pražský koncert!

9. 10. 2018

Live: George  Ezra 

Datum: 21.05.2019                                 Místo: Tipsport Arena, Praha

george-ezra_2018.jpgGeorge Ezra (foto - zdroj: georgeezra.com)

George Ezra letos v březnu vydal netrpělivě očekávané druhé album „Staying At Tamara’s” na Columbia Records a mimo jiné stihl během jednoho dne vyprodat říjnový koncert v pražském Foru Karlín.

Vzhledem k ohromnému zájmu o jeho show bylo s managementem umělce domluveno další vystoupení v Praze, tentokrát v Tipsport Areně, kde George Ezra zazpívá 21. května.

Tři roky po vydání 4x platinového debutu „Wanted On Voyage” se George Ezra vrátil s kolekcí „písní o escapismu, snění, strachu a lásce”. Stejně jako „Wanted On Voyage” i album „Staying At Tamara’s” bylo napsáno, vytvořeno a inspirováno Georgeovými cestami na mnoha místech – na Isle of Skye, na prasečí farmě v Norfolku, ve stodole na kukuřičnou mouku v Kentu, v předělaném kravíně v severním Walesu a v Airbnb v Barceloně, které patřilo Tamaře – odtud tedy název desky.

Výsledkem je energická, chytlavá a rozevlátá nahrávka, z které prýští pozitivní energie. George Ezra vysvětluje, že „Paradise” vzniklo jako melodie, kterou nemohl dostat z hlavy. „O měsíc později jsem napsal písničku, která je o nevyhnutelném momentu, kdy potkáte někoho nového, kdo vás uchvátí. Často nás po setkání s někým napadají neodbytné myšlenky, že se musíme dostat na kloub tomu, kdo ten člověk vlastně je. S láskou neexistuje nejistota, je to, co to je, a já lásku přirovnávám k ráji.”

George Ezra je jedním z komerčně nejúspěšnějších umělců desetiletí. Jeho debutové album „Wanted On Voyage” se ve Velké Británii stalo 4x platinovým a bylo jedním z deseti nejprodávanějších alb v letech 2014 a 2015, vyšplhalo na #1 v Official UK Chart a strávilo v hitparádě 122 týdnů. Během 18 měsíců se z neznámého interpreta stala mezinárodní hvězda. V deseti zemích se dostal do Top 10, třikrát vyprodal turné po Velké Británii a byl nominován na čtyři ceny BRITs, jednu BBC Music Award a Ivor Novello Award.

Předprodej vstupenek na pražské vystoupení začne 10. října v 10:00 hod. v sítích GoOut.czTicketportal a Ticketmaster.

Lístky jsou k dispozici v následujících kategoriích:

Stání na ploše a sezení: 930,- Kč + poplatky
Stání pod pódiem: 1150,- Kč + poplatky

Na místě v den koncertu (stání na ploše a sezení): 1100,- Kč + poplatky.