Jdi na obsah Jdi na menu

Hurts přijedou do Prahy s novým albem Surrender!

18. 9. 2015

Live: Hurts

Datum: 25.02.2016                        Místo: Incheba Arena, Praha

024---hurts.jpgHurts (foto: Angelika Špicarová)

Britské synthpopové duo Hurts oznámilo datum vydání svého třetího alba s názvem „Surrender”. Stane se tak 9. října a deska vyjde na labelu Columbia Records.

Hurts začali pracovat na nové desce hned poté, co v roce 2014 zakončili své předchozí, vyprodané turné. Celý loňský rok pak pokračovali v psaní a nahrávání, přičemž opět procestovali velkou část světa. Album se tvořilo na Ibize, v New Yorku, v Montreaux, v Los Angeles, ve Švédsku i ve švýcarských alpách. Opět ho produkoval jejich oblíbený švédský producent Jonas Quant, ke spolupráci ale tentokrát přizvali také věhlasného Stuarta Pricea (Madonna, The Killers) a Ariela Rechtshaida (Haim, Wampire Weekend).

Hurts nedávno zveřejnili také několik ochutnávek z nového alba. Kromě výtečného singlu „Some Kind Of Heaven”, který uvolnili o prázdninách je na YouTube k vidění také skvělý videoklip k songu „Lights”.

Hurts se vracejí dva roky poté, co vydali veleúspěšné album „Exile” a společně s Calvinem Harrisem a Alesso natočili singl „Under Control”, který obsadil 1. místo hitparád hned v několika zemích. Do této doby prodali více než 1,2 milionu desek, přes 3 miliony singlů a přes 250 000 vstupenek na svém posledním turné.

Nadcházející koncertní šňůra začne 11. února v Glasgow a už 25. února se Hurts opět představí v pražské Incheba Areně.

Vstupenky za 790,- Kč + poplatky jsou k dispozici v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou lístky za 950,- Kč.