Jdi na obsah Jdi na menu

Imagine Dragons přijedou v lednu do Prahy!

1. 5. 2015

Live: Imagine Dragons

Datum: 16.01.2016                    Místo: O2 Arena, Praha

011---imagine-dragons.jpgImagine Dragons (foto: Angelika Špicarová)

Před dvěma lety odcházeli z pódia za potlesku nadšeného publika v pražském klubu SaSaZu jako velká rocková kapela s obrovským nábojem. O téměř tři roky později se vrací jako muzikanti, kteří vyprodávají sportovní haly a svůj hudební potenciál využívají naplno.

Už svým prvním albem „Night Visions” vydaném v roce 2012 zaznamenala kapela, do té doby známá jen na své lokální scéně okolo Las Vegas, ohromný úspěch.

012---imagine-dragons.jpgImagine Dragons (foto: Angelika Špicarová)

Poprvé od roku 2006 se tak na špičce žebříčku prestižního časopisu Billboard objevilo debutové album rockové skupiny. Druhý singl z této desky s názvem „Radioactive” se udržel na špičkách hitparád rekordních 23 týdnů a stal se tak největším hitem roku 2013 ve svém žánru a byl rovněž nejstreamovanějším songem na Spotify. Imagine Dragons pak zakončili úspěšný rok vítězstvím ve dvou kategoriích prestižních cen Grammy – Album roku a Nejlepší rocková nahrávka roku.

Imagine Dragons neusnuli na vavřínech a mimo vystupování na největších festivalech světa a na vyprodané americké i evropské tour neúnavně skládali a psali materiál na druhé album „Smoke + Mirrors”, které vyšlo 17. února 2015 na Interscope Records, a z něhož jsou v tuto chvíli venku už tři veleúspěšné singly - „I Bet My Life”, „Gold” a „Shots”.

Imagine Dragons novou deskou jednoznačně potvrzují svoji skvělou formu, díky které mají našlápnuto upevnit svoji výjimečnou pozici na světové rockové scéně.

Imagine Dragons přijedou do České republiky jako zkušenější, větší a vyzrálejší kapela. Prostory klubů už jsou jim dávno malé a proto se při svém návratu do Prahy 16. ledna 2016 představí v O2 Areně.

Vstupenky na koncert Imagine Dragons jsou k dispozici od 4. května v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 990,- Kč do 1390,- Kč včetně všech poplatků.

Související:

Sunset Sons podpoří Imagine Dragons na jejich pražském koncertě!