Jdi na obsah Jdi na menu

Katy Perry vystoupí premiérově v České republice!

5. 6. 2014

Live: Katy Perry

Datum: 23.02.2015                              Místo: O2 Arena, Praha

katyperry-2014.jpgKaty Perry (foto - zdroj: billboard.com)

V návaznosti na obrovský úspěch právě probíhajících koncertů ve Velké Británii, na které pěli nadšené ódy fanoušci i kritika, globální superstar Katy Perry oznámila, že se do Evropy v roce 2015 opět vydá a představí se v 18 zemích se svým ohromujícím programem „Prismatic World Tour“. Zpěvačka, která se proslavila hitem „I Kissed A Girl“, bojujícím tak trochu proti předsudkům vůči lásce mezi stejným pohlavím, vystoupí 23. února 2015 v pražské O2 Areně.

„Nejšílenější, nejlepší a nejzábavnější koncert roku. Pět hvězdiček.“ Financial Times


Světová superstar Katy Perry vydala loni v říjnu svoje třetí studiové album nazvané „Prism“, které debutovalo na prvním místě žebříčku iTunes v 97 zemích. Deska dosáhla nejlepších prodejních výsledků v kariéře zpěvačky. Celkem se titulu prodalo celosvětově víc než 6 milionů kusů během šesti měsíců od jeho vydání.

První singl z alba, „Roar“ se stal globálním hitem - umístnil se na první příčce žebříčku iTunes v 96 zemích a zároveň je to zpěvaččin osmý singl, který dosáhl na vrchol americké Billboard Hot 100 Chart. Singlu „Roar“ se od té doby prodalo přes 10 milionů kopií po celém světě a stal se nejprodávanějším singlem v kanadské historii. Další singl „Dark Horse“ pokračoval v úspěšném tažení a umístil se na prvním místě v 38 zemích na iTunes a v Top 5 v dalších 90 zemích po celém světě!

V roce 2013 se Katy Perry také stala světově nejvíce sledovanou osobností na Twitteru, byla jmenována globální velvyslankyní UNICEF, obdržela nominace na dvě ceny Grammy (Skladba Roku a Nejlepší popový sólový výkon) a také nedávno na MTV European Music Awards získala cenu pro nejlepší zpěvačku za rok 2013.

Vstupenky v cenách od 1290,- Kč do 2350,- Kč jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal. Na představení je možné zakoupit i exkluzivní VIP balíčky.