Jdi na obsah Jdi na menu

Koncert Three Days Grace se přesouvá do větších prostor!

3. 12. 2015

Live: Three Days Grace

Datum: 24.01.2016                              Místo: Malá sportovní hala, Praha

three-days-grace-2016.jpgThree Days Grace (foto - zdroj: threedaysgrace.com)

Letos v červnu byli jedním z headlinerů královéhradecké edice festivalu Rock for People. A příští rok se 24. ledna vrátí, konkrétně do Malé sportovní haly v pražských Holešovicích. Řeč je o kanadských Three Days Grace.

Charismatickou čtveřici, která ve své tvorbě umně kombinuje rock s metalem, grungem a dokonce elektronikou, přiveze pořadatelské duo Rock for People, Michal Thomes a Petr Fořt. Původně bylo jejich vystoupení plánováno v klubu Roxy, ale během tří dnů byla kapacita vyprodána. Proto se koncert kvůli obrovskému zájmu stěhuje do větších prostor.

„Fanoušci kapelu v červnu přijali skvěle a vytvořili výbornou atmosféru. Proto jsme neváhali jejich vystoupení zopakovat i v klubu. Díky enormnímu zájmu jsme v důsledku zvažovali dvojkoncert nebo větší prostory. Nakonec se lednový koncert uskuteční v Malé sportovní hale na Výstavišti v Holešovicích, cena lístků v předprodeji zůstává stejná,” shrnuje Michal Thomes, jeden ze dvou hlavních organizátorů festivalu Rock for People.

Ačkoliv Three Days Grace fungují již od roku 1992, zavítali letos do České republiky vůbec poprvé po dlouhých třiadvaceti letech od svého založení. V Kanadě a ve Spojených státech jsou etablovanou a adorovanou kapelou s širokou fanouškovskou základnou a bezmála osmi miliony přívrženci na facebooku. V průběhu své dosavadní kariéry prodali více než šest milionů desek po celém světě. Letos v březnu vydali své páté studiové album, první v čele se zpěvákem Mattem Walstem, nazvané „Human”.

Vstupenky na pražské vystoupení Three Days Grace jsou opět k dispozici v síti GoOut.cz za 790,- Kč. Díky přesunu a navýšení kapacity budou moci na koncert zavítat i fanoušci, na které se v první vlně předprodeje nedostalo.