Jdi na obsah Jdi na menu

Lenny Kravitz se chystá koncertovat v Praze ještě před Vánoci!

15. 11. 2014

Live: Lenny Kravitz                Special guest: Gabriel Garzón-Montano

Datum: 19.12.2014                                                  Místo: O2 Arena, Praha

lennykravitz2014-gregkadel.jpgLenny Kravitz (foto: Greg Kadel)

Lenny Kravitz potvrdil nový termín pražského koncertu, který se měl původně uskutečnit 13. listopadu v O2 Areně, ale kvůli onemocnění umělce musel být odložen. Americký zpěvák a multiinstrumentalista vystoupí na stejném místě ještě letos a to 19. prosince!

Koncert Lennyho Kravitze se rušil na poslední chvíli kvůli zdravotním problémům. „Dáváte mi posledních 25 let to nejlepší a to nejlepší si ode mne také zasloužíte“, omlouval svou indispozici Lenny Kravitz fanouškům v osobním vzkazu. Namísto toho, aby předvedl polovičatý výkon, rozhodl se koncerty v Praze a Vídni přeložit.

Jako host se na prosincovém koncertě představí zpěvák, skladatel a hudebník Gabriel Garzón-Montano. Pochází z New Yorku, narodil se kolumbijskému otci a francouzské matce. Dětství strávil hrou na housle, kytaru nebo bicí. Posléze přidal ještě klavír a basovou kytaru. V době, kdy mu bylo 19 let, vyšlo jeho první EP „Bishouné: Alma del Huila”. Všech šest skladeb na EP Gabriel nahrál sám a vzdává jimi srdečný hold roli rodiny, lásky a nevyhnutelnému městskému životního stylu. Nahrávalo se ve slavném Waterfront Studios.

Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín. Další lístky jsou stále k dispozici v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 990,- Kč do 1490,- Kč.

Související:

Lenny Kravitz zavítá v listopadu s novou deskou do Prahy!

Lenny Kravitz kvůli nemoci přesouvá termín pražského koncertu!