Jdi na obsah Jdi na menu

Melanie Martinez navštíví premiérově Českou republiku!

27. 5. 2016

Live: Melanie Martinez

Datum: 12.11.2016                                Místo: Lucerna Music Bar, Praha

melanie-martinez-2016.jpgMelanie Martinez (foto - zdroj: facebook.com)

Teprve jednadvacetiletá extravagantní zpěvačka Melanie Martinez vystoupí vůbec poprvé v České republice. Do pražského Lucerna Music Baru přijede 12. listopadu představit své debutové album nazvané „Cry Baby”.

Talentové soutěže jsou mnohdy zatracovaným žánrem televizní zábavy. Sem tam ale přece jen pomohou na svět neotřelým a originálním zpěvákům a zpěvačkám. Přesně to se stalo Newyorčance Melanie Martinez, která se v roce 2012 účastnila show The Voice. Přestože nevyhrála, dokázala se obklopit zajímavými hudebníky a nastartovat kariéru. Debutové EP „Dollhouse” produkovalo hip hopové duo Kinetics & One Love. Jeho vydáním se Melanie otevřely dveře k dalším možnostem.

Na albu „Cry Baby” spolupracovala s takovými jmény jako Kara DioGuardi (autorka hitů pro Carrie Underwood, Pink, Adama Lamberta a další) nebo Babbydaddy (zakládající člen Scissor Sisters). Výsledkem je extravagantní konceptuální deska, na které se zrcadlí současná popkultura. Ta, ve které už není rozdíl mezi uměním a kýčem, mainstreamem a alternativou. I díky tomu boduje Melanie Martinez u extrémně rozdílného publika i kritiků. Pozitivní reakce tak najdeme jak na alternativních blozích, v žebříčku Billboard, tak například i na webu České televize, která jmenovala vizuál k singlu „Cry Baby” videoklipem týdne.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dostání na webu fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 690,- Kč. K dispozici je i speciální meet & greet balíček za 2390,- Kč, v jehož rámci se mohou fanoušci s Melanie Martinez setkat i osobně.