Jdi na obsah Jdi na menu

Před Kiss v Praze zahrají The Dead Daisies!

7. 4. 2015

Live: Kiss         Special guest: The Dead Daisies

Datum: 08.06.2015             Místo: O2 Arena, Praha

the-dead-daisies_2015.jpgThe Dead Daisies (foto - zdroj: Live Nation)

Kiss potvrdili speciální hosty svého pražského koncertu, publiku v 02 Areně se 8. června představí The Dead Daisies. Díky hvězdným muzikantům a pěkně ostrým živým vystoupením objevují nyní fanoušci na celém světě kapelu, která přináší zpět Rock & Roll!

Hudební kolektiv The Dead Daisies je tvořen stále se měnící sestavou, která obsahuje některé z nejlepších rockových hudebníků na světě. Mezi nimi jsou: Richard Fortus (Guns N' Roses / The Psychedelic Furs), Dizzy Reed (Guns N‘ Roses / Hookers a Blow), Darryl Jones (Rolling Stones), Charley Drayton (The X-pensive Winos / The Cult), Jon Stevens (Noiseworks / INXS), Brian Tichy (Ozzy Osbourne / Billy Idol), David Lowy (Red Phoenix / Mink), John Tempesta (The Cult / Rob Zombie), Marco Mendoza (Thin Lizzy / Whitesnake), John Corabi (Motley Crue / RATT), Alex Carapetis (Julian Casablancas + Voidz / Nine Inch Nails), Bernard Fowler (Rolling Stones) a Frank Ferrer (Guns N' Roses / Psychedelic Furs).

The Dead Daisies o sobě poprvé dali vědět v roce 2013, kdy vyšla jejich debutová nahrávka, na jejíž podporu kapela vydatně koncertovala po celém světě a předskakovala ZZ Top nebo Aerosmith na jejich australských turné. Alice In Chains a Jane’s Addiction si je zase vybrali jako hosty na kanadsko-americké tour.

V současné době započali The Dead Daisies v Austrálii nahrávací proces svého druhého alba. Ve studiu se sešli Marco Mendoza, Dizzy Reed, David Lowy, Richard Fortus, John Corabi a Jackie Barnes. Vydání jejich očekávané desky je stanoveno na letošní červen, kdy se také představí v pražské O2 Areně v roli předskokanů na koncertě o něco slavnějších Kiss.

Vstupenky na koncert jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 1350,- Kč do 1990,- Kč.

Související:

Rocková legenda Kiss představí svou show v Praze!