Jdi na obsah Jdi na menu

Rag'n'Bone Man se díky turné Grande Reserve objeví i v Praze!

5. 10. 2017

Live: Rag'n'Bone Man

Datum: 02.03.2018                                                   Místo: Forum Karlín, Praha

rag-n-bone-man_2018.jpgRag'n'Bone Man (foto - zdroj: Live Nation)

Držitel řady cen, Rory Graham (aka Rag'n'Bone Man), oznámil termíny turné „Grande Reserve” pro rok 2018. V jeho rámci navštíví dvacet evropských zemí, kde představí skladby ze svého multiplatinového alba „Human”. Koncertní šňůra odstartuje 23. února v Paříži a jednou ze zastávek bude 2. března i pražské Forum Karlín.

Jeho hitový singl „Human” byl nyní certifikován ve Francii jako diamantový, platinu získal v osmi zemích, držel se na prvním místě hitparád po dobu pěti týdnů a na první příčce žebříčku iTunes ve 46 zemích.

Fenomenální úspěch písně „Human” po celém světě je výsledkem neúnavné práce a intenzivního koncertování tohoto hudebníka. Ve věku pouhých patnácti let začal rapovat v rodném městě Uckfield. V devatenácti letech, povzbuzený svým otcem, už zpíval na místních bluesových akcích.

Láska k blues a rapu se brzy rozvinula do něčeho významnějšího, když se Rag'n'Bone Man připojil k brightonské hip hopové crew The Rum Committee a zároveň pravidelně cestoval do Londýna, kde vystupoval v rámci hip hopových večerů v Brixtonu. Vydáním EPček „Blues Town” a „Wolves and Disfigured” se dostal do většího povědomí po celé Velké Británii a rozšířil zástupy svých fanoušků.

V roce 2017 Rory vyhrál dvě ceny Brit Awards, kompletně vyprodal evropské turné a mimo jiné se představil v The Graham Norton Show, Comic Relief, Later with Jools Holland, The Jimmy Fallon Show a The Ellen DeGeneres Show.

Vstupenky na pražský koncert budou k dispozici od 6. října v předprodejní síti Ticketpro za 1290,- Kč.