Jdi na obsah Jdi na menu

Rammstein se vrátí do České republiky, ohlásili hned dva koncerty!

3. 11. 2018

Live: Rammstein

Datum: 16.07.-17.07.2019                                                   Místo: Eden Aréna, Praha

rammstein_2019.jpgRammstein (foto: Olaf Heine)

Již 17. září Rammstein na svých internetových stránkách oznámili: „Téměř hotovo! Natáčení orchestru a sborů v Minsku pro sedmé studiové album.” K tomu kapela zveřejnila dvě fotografie z této session a citát z písně „Adios”, což by mohl být i pracovní návod pro Rammstein: „Housle hoří s jekotem, harfy se zařezávají do masa.”

Téměř deset let toužebně čekají fanoušci na následovníka desky „Liebe ist für alle da”. Není tedy divu, že ohlášení nové hudby se do mezinárodních médií rozneslo rychlostí blesku.

Nyní Rammstein přikládají pod kotel ještě jednou. Paralelně k vydání prozatím nepojmenovaného alba (jaro 2019) odehrají své první stadionové turné v historii. Kdo jejich dramatická, perfektně zinscenovaná živá vystoupení zná, se možná mohl domnívat, že nic většího už nelze vymyslet. U Rammstein si ale člověk může být jist, že si pro mohutná a monstrózní pódia přichystali něco výjimečného.

O jejich jedinečnosti se (nejen) české publikum mohlo naposledy přesvědčit v květnu minulého roku, kdy Rammstein dvakrát vyprodali stadion v pražském Edenu. Během nadcházejícího turné lze očekávat podobný či možná ještě větší zájem, proto se skupina rozhodla v našem hlavním městě odehrát rovnou dvoják. Na stejném místě tak formace vystoupí 16. a 17. července.

Členové Rammstein fanklubu LIFAD mají možnost vstupenky na koncert zakoupit od pondělí 5. listopadu 10 hodin dopoledne. Jejich předprodej skončí přesně po 48 hodinách. Získání členství v klubu bude možné i během této doby, a bude tak propojeno s možností přednostní koupě vstupenek. S ohledem na to, že kontingent lístků pro fanklub je omezen, nelze však garantovat, že se na každého člena LIFAD dostane. Pro ostatní bude možnost sehnat vstupenky v cenovém rozmezí od 1790,- Kč do 2390,- Kč od 8. listopadu v sítích Eventim, Ticketportal a Ticketmaster.