Jdi na obsah Jdi na menu

Rihanna přiveze svou show do České republiky!

14. 12. 2015

Live: Rihanna Special guests: The Weeknd, Big Sean

Datum: 26.07.2016                  Místo: Eden Aréna, Praha

rihanna_2016.jpgRihanna (foto - zdroj: edenarena.cz)

Jedna z největších hvězd světového showbyznysu zavítá do Prahy. Rihanna se tuzemskému publiku představí již potřetí, tentokrát fanoušky čeká open air koncert, který bude hostit 26. července Eden Aréna.

Osminásobná držitelka Grammy® v České republice vystoupí v rámci svého turné „Anti World Tour 2016”. Na všech evropských koncertech budou speciálními hosty The Weeknd a Big Sean.

Globální superstar a umělkyně, jejíž nahrávky jsou ověnčeny několikanásobnou platinou, Rihanna, oznámila termíny chystaného „Anti World Tour”, které produkuje Live Nation a odstartuje v Severní Americe v pátek 26. února 2016. Samsung je partnerem na severoamerické části turné, Puma pak produktovým partnerem. Evropská část turné navštíví okolo 24 měst a jako speciální hosté se na ní představí The Weeknd a Big Sean.

Rihanna a globální sportovní značka Puma jsou partneři od prosince 2014. Superstar otřásla světem módy a tenisek svojí vlastní kolekcí Fenty Puma.

Rihanna se stala ikonou moderní hudby, zábavy i módy. Doposud prodala po celém světě 54 milionů alb a 210 milionů digitálních skladeb, což z ní dělá nejprodávanějšího digitálního umělce všech dob. Během 7 let vydala 7 alb, 13x dosáhla první příčky v singlových hitparádách a získala 8 cen Grammy®. Rihanna je nejsledovanějším umělcem na Vevo / YouTube s více než 7 miliardami shlédnutí 23 certifikovaných videí Vevo. Je také jeden z největších umělců na Facebooku s více než 81 000 000 přátel. Mimo jiné má na svém kontě šest druhů vůní, dvě kolekce pro Armani, čtyři kolekce River Island a v současné době je mluvčí pro MAC a Viva Glam a novou tváří kampaně „Secret Garden” pro Dior. Rihanna je globální velvyslankyní Puma, kde působí také jako kreativní ředitel a svým citlivým stylingem a inovací se podílí na kolekcích Puma. Od července 2015 je Rihanna také přispívající kreativní ředitel značky Punk & Poet pro firmu Stance.

Dráha umělce, který si říká The Weeknd, k úspěšné druhé studiové desce „Beauty Behind The Madness” se vzpírá všem konvencím. Vyhýbal se odhalovat svůj obličej a učinil tak až více než rok poté, co vydal svou první píseň online. Příběh sám je dnes již legendární. V roce 2011 vydal nedotknutelnou sérii tří kritikou ceněných mixtapes - „House Of Baloons”, „Thursday” a „Echoes of Silence” a internet vybuchl nadšením, chválou a spoustou teorií, zatímco on osobně mlčel. Brzy se však jeho dosah exponenciálně rozšířil. Spojil se s Ariana Grande a na světě byl platinou ověnčený hit „Love Me Harder”. Hranice mainstreamu pak pokořil vydáním „Earned It” („Padesát odstínů šedi”) počátkem roku 2015. Soundrack k filmu se stal trojnásobně platinový a užil si 27 týdnů v žebříčku Billboard. Skladba „Can't Feel My Face”, která formálně vzešla z nahrávky „Beauty Behind The Madness”, se usadila na první příčce výše zmíněné hitparády a deska samotná se stala zlatá pouhé dva týdny po vydání. Kromě toho, píseň „The Hills” byla oficiálně certifikována pětinásobnou platinou.

Big Sean je ve světě rapu pojem - kluk z Detroitu, který neváhal jet před budovu rádia, kde dělal rozhovor Kanye West, aby mu vnutil své demo, který to dotáhl na celosvětově uznávaného rappera, který má na kontě tři alba a několik nominací a výher v prestižních anketách - Grammy, MTV, BET, Billboard. Právě jeho neodbytnost Westa zaujala a nakonec Big Seana zrekrutoval pro svůj label GOOD Music.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal od 1490,- Kč.

Související:

Rihanna opět mění termín konání koncertu v Praze!

Pražský koncert Rihanny se přesouvá do O2 Areny a mění i termín!