Jdi na obsah Jdi na menu

Rod Stewart vystoupí poprvé v České republice!

20. 2. 2016

Live: Rod Stewart

Datum: 07.11.2016                          Místo: O2 Arena, Praha

rod-stewart-2016.jpgRod Stewart (foto: Doug Sonders)

Žijící legenda a nenapodobitelný Rod Stewart přijede premiérově koncertovat do České republiky.

Rod Stewart oznámil termíny koncertního turné „From Gasoline Alley to Another Country Hits 2016”, které přinese jeho největší hity od roku 1970 až do roku 2016.

Rodova koncertní vystoupení jsou jedinečným a silným zážitkem, stejně jako jeho nejnovější, v pořadí již devětadvacáté album „Another Country”, které vyšlo loni v říjnu a bylo kritikou velmi kladně přijato.

Album bylo oceněno platinovou deskou a v Británii vystoupalo na druhé místo hitparádového žebříčku.

Fanoušci dostanou na koncertech šanci si naživo vychutnat klasické i nové hity, jako jsou „You Wear It Well”, „Maggie May”, „Da Ya Think I’m Sexy?”, „Baby Jane”, „The First Cut Is The Deepest”, „I Don’t Want To Talk About It”, „Tonight’s The Night”, „The Killing Of Georgie” nebo „Sailing”.

Samozřejmě se dostane I na skladby z jeho posledních úspěšných titulů „Time” a „Another Country”.

Rod Stewart je jedním z nejprodávanějších umělců v historii populární hudby, s více než 200 miliony prodaných desek po celém světě. Jeho charakteristický hlas, styl i účes prostoupily všemi žánry populární hudby, od rock‘n‘rollu přes novou vlnu až k ambicióznímu projektu Great American Songbook. Rod Stewart je jednou z mála světových hvězd, která se po více než pět desetiletí těší trvalému úspěchu.

Proslul svou žánrovou všestranností a dal nový význam termínu „Blue Eyed Soul”, navíc se na většině svých skladeb podílel jako autor nebo spoluautor.

Veškeré jeho aktivity na poli populární hudby byly zúročeny uvedením do Rock´n´rollové síně slávy hudebních legend a řadou ocenění, včetně cen Grammy nebo ASCAP Founders za skladatelskou činnost.

Svým neobyčejným hlasem, silou své osobnosti a pódiovou prezentací si získal srdce milionů fanoušků všech generací po celém světě.

Vstupenky na pražský koncert Roda Stewarta jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 1890,- Kč do 2990,- Kč.