Jdi na obsah Jdi na menu

Roger Waters se vrátí do České republiky!

27. 10. 2017

Live: Roger Waters

Datum: 27.04.-28.04.2018   Místo: O2 Arena, Praha

roger-waters_2017.jpgRoger Waters (foto - zdroj: consequenceofsound.net)

Roger Waters zahraje v Praze na základě velkého diváckého zájmu hned dvakrát. Vystoupí 27. a 28. dubna s programem, který obsahuje novinky, písně ze sólových alb, ale samozřejmě i klasické skladby Pink Floyd. Koncerty se budou konat v O2 Areně.

Roger Waters v rámci programu „Us + Them” představí nejdůležitější songy ze svého průkopnického díla - písně z nejúspěšnějších nahrávek Pink Floyd („Wish You Were Here”, „The Wall”, „Animals”, „The Dark Side of the Moon”) spolu se skladbami z jeho kritikou nadšeně přijaté aktuální desky „Is This the Life We Really Want?”. Turné je pojmenováno podle songu „Us And Them” z roku 1973, z alba Pink Floyd „The Dark Side of the Moon”. To se pyšní milionovými prodeji po celém světě.

„Na turné představíme zcela novou show,” řekl Roger Waters. „Bude to směs skladeb z mé dlouhé hudební kariéry, písničky z období s Pink Floyd a některé mé nové věci. Pravděpodobně 80 % z toho bude starý materiál a 20 % pak nový, ale vše bude spojeno obecným tématem. Bude to skvělá show, to vám slibuji. Bude to velkolepé, tak jako v případě všech mých předešlých koncertů.”

Legendární živá vystoupení Rogera Waterse jsou proslulá. Jsou hlubokým zážitkem pro všechny smysly se špičkovou a nejmodernější vizuální produkcí a úchvatným kvadrofonním zvukem. Aktuální turné slibuje, že nebude v tomto ohledu výjimkou, že se stane inspirací po mnoha měsících pečlivého plánování a vizionářské práce tvůrců a že svým působivým provedením vezme publikum na úchvatnou hudební pouť.

„Us + Them” je první evropskou koncertní šňůrou od úspěšné „The Wall Live” (2010-2013), která se v roce 2013 zastavila i v České republice. Celkem 219 vyprodaných koncertů tehdy navštívily více než 4 miliony fanoušků a turné dosáhlo nejvyšších hrubých příjmů v historii.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 1590,- Kč do 2590,- Kč.