Jdi na obsah Jdi na menu

Simple Plan zavítají s novou deskou do České republiky!

1. 12. 2015

Live: Simple Plan                               Support: Ghost Town

Datum: 05.03.2016                           Místo: Malá sportovní hala, Praha

simple-plan-2016.jpgSimple Plan (foto - zdroj: Charm Music)

Populární kanadská punk rocková kapela Simple Plan přijede 5. března do pražské Malé sportovní haly v rámci turné k nové desce nazvané „Taking One For The Team”.

Tahle pětice muzikantů pocházející z Montrealu, která na připravované album upozornila nedávno dvěma singly „I Don't Wanna Go To Bed” a „Boom”, vzkazuje příznivcům: „Jsme nadšeni, že můžeme oznámit první turné na podporu této desky, která vyjde 19. února. Vystoupení v Evropě jsou první z mnoha zahraničních koncertů, které ještě zveřejníme. Nemůžeme se dočkat, až naši fanoušci uslyší nové písně a až se vydáme znovu na turné.”

Formace při vzniku nahrávky tentokrát spolupracuje s americkým producentem Howardem Bensonem (například My Chemical Romance, All-American Rejects).

Simple Plan tvoří zpěvák Pierre Bouvier, bubeník Chuck Comeau, baskytarista David Desrosiers a kytaristé Sebastien Lefebvre a Jeff Stinco. Doposud vydali čtyři řadové desky - tu zatím poslední „Get Your Heart On!” s hity „Jet Lag” a „Summer Paradise” v roce 2011, několik koncertních záznamů a celkově po celém světě prodali přes 9 miliónů kopií.

009---simple-plan.jpgSimple Plan (foto: Angelika Špicarová)

Simple Plan získali také řadu cen - například Teen Choice Award (2005), JUNO Fan Choice Award (2006), Allan Waters Humanitarian Award (2012), Yahoo! Canadian Impact Award (2012), NRJ Award (2012) nebo Allan Slaight Humanitarian Spirit Award (2013).

Díky vlastní nadaci Simple Plan Foundation skupina od roku 2005 věnovala přes 2 milióny dolarů dalším organizacím zaměřeným na pomoc mladým lidem v nouzi a dětem ohroženým nevyléčitelnými nemocemi v Kanadě i zahraničí.

011---simple-plan.jpgSimple Plan (foto: Angelika Špicarová)

Publikum na úvod večera zahřejí američtí Ghost Town, elektronicore kapela z Kalifornie, ve složení Kevin „Ghost” McCullough, Alix „Monster” Koochaki a Manny „MannYtheDrummeR” Dominick.

Vstupenky na pražský koncert v cenových relacích od 775,- Kč do 1015,- Kč budou pro členy fan klubu v předprodeji na stránkách fan klubu Simple Plan, a to od 2. prosince 10.00 hodin do pátku 4. prosince 10.00 hodin, pro širokou veřejnost v sítích Ticketpro a GoOut.cz od 4. prosince 10.00 hodin. Vstupné pro ZTP/P je 715,- Kč včetně doprovodu. Z každého prodaného lístku bude věnováno 25,- Kč nadaci Simple Plan Foundation.

Koncert pořádá agentura Charm Music.

Související:

Simple Plan přivezou do Prahy hned dva speciální hosty!