Jdi na obsah Jdi na menu

Skupina Kabát si zopakuje Po čertech velkej koncert!

9. 1. 2014

Live: Kabát                    Special guest: D.A.D.

Datum: 13.09.2014          Místo: Prostranství na Vypichu, Praha

kabat_02_flatten-cmyk_out-f.ortmann.jpgKabát (foto - zdroj: kabat.cz)  

Skupina Kabát pro Vás připravila na 13. září výjimečný koncert. Koná se u příležitosti výročí 25 let, kdy kapela Kabát hraje stále ve stejné sestavě. Navazuje tímto na velmi úspěšný koncert z roku 2009. I tentokrát se můžete těšit na největší hity Kabátů, velkolepou světelnou show a špičkový zvuk.

Zásadní změna oproti roku 2009 je, že si Kabát pozval na oslavu tohoto výročí velmi speciálního hudebního hosta, a to dánskou hudební a rockovou legendu - D.A.D. Jsou to v podstatě vrstevníci a mimo to, že hrají velmi podobnou muziku, je to vedle „provařených“ AC/DC a Motorhead, rozhodně jedna z nejoblíbenějších kapel Kabátu. Oproti předchozímu koncertu přibyde také více velkoplošných LCD stěn, na kterých všichni diváci uvidí detaily z podia.

Samotný koncert Kabátu by měl začít ve 20:00 hod., a měl by trvat přibližně 2 hodiny. Je to tak nastaveno i s ohledem na noční klid a mimo jiné i věk kapely. Dánští hosté - D.A.D. - by měli hrát od 18:30 do 19:30 hod.

Koncert je koncipován z valné většiny na stání, a jediná místa na sezení budou tribuny, které tento prostor opticky uzavřou. Tribuny se staví i z důvodu, že ne každý vydrží a chce stát celý koncert, a zároveň to funguje jako protihluková bariéra směrem do obydlené části Prahy 6. Na koncertě v roce 2009 měli někteří sedící na tribunách asi oprávněné připomínky, že je vidět málo detailů. Kapela Kabát se rozhodla, že posílí množstevně a velikostně LED stěny, které budou minimálně ve dvou vlnách přenášet video obrázky z koncertu, a měli by být synchronizované se zvukem. Měl by tak být zajištěn lepší a plně komfortní zážitek nejen pro sedící na tribunách, ale i pro stojící. 

Ceny vstupenek se oproti roku 2009 v podstatě téměř nezměnily.

Jsou k dispozici tři kategorie:

Stání v první části u pódia 599,- Kč
Stání v druhé části plochy 399,- Kč
Sezení na tribuně 799,- Kč

Prodej vstupenek zde a v síti Ticket-Art.