Jdi na obsah Jdi na menu

The Cat Empire přijedou do Prahy po vyprodané Royal Albert Hall!

16. 6. 2015

Live: The Cat Empire                                        Support: Pierce Brothers

Datum: 17.06.2015                                                    Místo: Lucerna Music Bar, Praha

the-cat-empire-2015.jpgThe Cat Empire (foto - zdroj: musicbar.cz)

Australské hvězdy The Cat Empire se přiřítí už zítra do Prahy, aby v Lucerna Music Baru odehráli svůj první koncert v České republice. Nedávno vydali nový singl a 14. června vyprodali legendární londýnskou Royal Albert Hall!

Skladbu „Qué Será Ahora” napsali The Cat Empire během loňského turné po Evropě v tour buse, vydáním těsně před evropským turné, které bude trvat do konce července a pokračovat celý říjen, se tak uzavírá pomyslný kruh inspirace a realizace nejaktuálnějšího singlu, který je teď ke slyšení v evropských rádiích.

S novým singlem také přichází zajímavá možnost pro fanoušky The Cat Empire. V den příjezdu v Praze ukryjí vlajku 1m x 1m s vizuálem tohoto singlu a na svém facebooku ohlásí první nápovědy, kde se vlajka nachází.

Fanoušci se tak do dění kolem koncertu budou moci zapojit už několik hodin před samotným vystoupením. Možnost mávat unikátní vlajkou na jejich prvním živém koncertě v České republice bude mít pouze jeden z nás. Více detailů ohledně ukrytí vlajky mohou posluchači slyšet také ve středu od 13:30 hod. v rozhovoru na Radiu 1.

Vystoupení v Royal Albert Hall vnímá kapela jako jeden ze svých milníků. Není se také čemu divit, hala byla otevřena v roce 1871 a se svou kapacitou 7 000 diváků hostila zásadní umělce světa.

the-cat-empire-royal-albert-hall-2015.pngThe Cat Empire (Royal Albert Hall, 14.06.2015)

Pokud si rádi dobře zatančíte na výbornou hudbu, ujistěte se, že máte v tašce lístky na jeden z nejmenších klubových koncertů australských The Cat Empire v rámci jejich letního evropského turné.

Vstupenek na pražské vystoupení The Cat Empire už mnoho nezbývá, nyní jsou ještě k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru za 840,- Kč. Jako support s sebou kapela přiveze duo Pierce Brothers, které pochází rovněž z Austrálie. Dveře do Lucerna Music Baru se otevřou ve 20 hodin.

Web: www.musicbar.cz

Související:

The Cat Empire vystoupí poprvé v České republice!