Jdi na obsah Jdi na menu

The Dead Daisies se vracejí do Prahy s novým albem!

11. 5. 2018

Live: The Dead Daisies

Datum: 22.07.2018                       Místo: Lucerna Music Bar, Praha

the-dead-daisies_2018.jpgThe Dead Daisies (foto - zdroj: Live Nation)

The Dead Daisies, aktuálně jedni z nejúspěšnějších zástupců rockové scény, se po roce vrátí do České republiky. Již 22. července zamíří do pražského Lucerna Music Baru, kde loni v červnu předvedli fanouškům unikátní a nezapomenutelnou rock'n'rollovou show. Tentokrát přijedou v rámci turné k nové desce „Burn It Down”, která vyšla před několika týdny.

The Dead Daisies fungují jako kapela od roku 2013. Zatímco sami členové patří mezi nejlepší rockery této planety, společně pak ještě stihli spolupracovat s hvězdami jako jsou ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Bad Company, INXS, The Cult, Judas Priest, Kiss, Whitesnake nebo The Rolling Stones. Čerstvě mají na trhu čtvrté studiové album, s nímž zavítají i k nám.

Novinka „Burn It Down”, na které se poprvé představuje i nový bubeník Deen Castronovo (Journey, Bad English), je skvělým nástupcem úspěšné desky „Make Some Noise” z roku 2016 a fantastického živáku „Live & Louder” z loňského roku. Vznikla opětovně pod produkčním dohledem Marti Frederiksena, který stál i za skvělým výsledkem předchozích nahrávek. Momentálně album propaguje dravý singl „Rise Up”, jenž jasně dokazuje, v jak výborné formě se skupina v současné době nachází.

Do Prahy The Dead Daisies dorazí 22. července ve složení, ve kterém nebude chybět kytarista Doug Aldrich (Whitesnake, Dio), zpěvák John Corabi (Mötley Crüe, The Scream), baskytarista Marco Mendoza (Thin Lizzy, Whitesnake), bubeník Deen Castronovo (Journey, Bad English) a kytarista David Lowy (Red Phoenix, Mink). Je tak nadmíru jasné, že se Lucerna Music bar otřese v základech. A u toho rozhodně nesmíte chybět.

Vstupenky na pražský koncert The Dead Daisies jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal za 690,- Kč.