Jdi na obsah Jdi na menu

V červnu přijedou do Prahy legendární Skinny Puppy!

10. 2. 2017

Live: Skinny Puppy

Datum: 06.06.2017                         Místo: Lucerna Music Bar, Praha

skinny-puppy-2017.jpgSkinny Puppy (foto - zdroj: facebook.com)

Kanadská legendární EBM kapela Skinny Puppy, která ovlivnila stovky skupin od Nine Inch Nails až po Rammstein, oznámila, že 6. června dorazí do pražského Lucerna Music Baru se svou koncertní šňůrou „Down the SocioPath Tour”

Zatím poslední album s názvem „Weapon” vydali Skinny Puppy v roce 2013. Vloni formace představila „Weapon” také na vinylu. Na evropská pódia se ale Skinny Puppy vrací po více než šesti letech. Mezitím kapela poslala fakturu americké vládě za to, že jejich hudbu používala na základně v Guantanamu při mučení vězňů bez jejich souhlasu.

Skinny Puppy, jimž v minulosti v USA zakázali několik videoklipů pro nadměrné násilí, které se v nich objevovalo, jsou vyhlášeni nejen pro svůj typický industriálně-metalový zvuk, ale také pro svá živá vystoupení plná krve a šokujících projekcí.

Vstupenky za 690,- Kč + poplatky jsou k dispozici na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu musicbar.cz nebo v sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou lístky za 790,- Kč.