Jdi na obsah Jdi na menu

V Praze zaburácejí američtí rockeři Foo Fighters!

28. 2. 2017

Live: Foo Fighters

Datum: 27.06.2017                            Místo: O2 Arena, Praha

foo-fighters-2016.jpgFoo Fighters (foto - zdroj: Live Nation)

Jedna z nejžádanějších rockových kapel současnosti se vrací po 5 letech do České republiky. Několikanásobní držitelé Grammy se fanouškům představí 27. června v pražské O2 Areně.

Koncertní kalendář Foo Fighters bude v letošním roce hodně nabitý, v Evropě však kvintet zahraje především na hudebních festivalech. Praha tak bude patřit mezi několik málo měst, kde vystoupí v rámci sólového koncertu, na němž zazní všechny zásadní skladby z jejich dlouholeté kariéry.

Za více než dvacet let fungování se Foo Fighters zařadili mezi nejúspěšnější rockové skupiny a jejich koncerty patří vždy k nezapomenutelným hudebním zážitkům.

Od roku 1994, kam se datuje vznik formace, vydali Foo Fighters již osm studiových alb. Zatím poslední deska s názvem „Sonic Highways” spatřila světlo světa na podzim roku 2014 a získali za ni několik zlatých i platinových ocenění.

Vstupenky na pražské vystoupení Foo Fighters seženete v cenových relacích od 1790,- Kč do 2290,- Kč a jejich předprodej odstartuje ve třech etapách. Členové fan klubu kapely si budou moci lístky zakoupit od 1. března, a to úderem 10 hodiny. Live Nation klub začne s prodejem přesně o den později. Oficiální předprodej bude zahájen 3. března v síti Ticketportal, opět v 10 hodin dopoledne.