Jdi na obsah Jdi na menu

Britští rockeři Counterfeit přijedou na Aerodrome Festival!

5. 4. 2017

Datum: 11.06.2017                                        Místo: Letiště Letňany, Praha

counterfeit_2017-aerodrome.jpgCounterfeit (foto - zdroj: aerodrome-festival.eu)

Jen pár hodin poté, co bouřlivý potlesk nadšeného publika ukončil jejich prvotřídní show ve vyprodaném pražském klubu Rock Café, potvrdili britští rockeři Counterfeit brzký návrat do České republiky.

Po boku Linkin Park, Simple Plan, Enter Shikari, Machine Gun Kellyho, Royal Republic a Mallory Knox vystoupí Counterfeit 11. června v Čechách poprvé pod širým nebem na Aerodrome Festivalu.

„Moc se na Aerodrome těšíme. České publikum je skvělé a zahrát si na stejné akci s Linkin Park, na kterých jsme vyrůstali, je pro nás obrovskou výzvou. A já výzvy miluju,” uvedl frontman Counterfeit Jamie Bower. „Ale nejsou to jen Linkin Park, obdivujeme i Enter Shikari. Vždyť oni vyprodávali obří sály dávno předtím než vydali první desku. A Machine Gun Kelly? Nedávno jsme ho viděli live a byl jedním slovem – neskutečný. Rockovější než leckterý rocker,” dodala kapela, jejíž vystoupení v živelnosti a míře nasazení všech jejích členů nezůstávají za MGK pozadu. „Pro mě jsou koncerty exorcismem, při kterém ze sebe vydám úplně všechno. Nechci si po show vyčítat, že jsem do toho mohl vložit víc. To musí být přeci strašný pocit,” řekl Bower, který se dává příznivcům všanc při každém vystoupení, kdy více než polovinu odzpívá z davu pod pódiem. „Chci fanoušky vtáhnout do děje. Chci, aby měli možnost prožít to co my.”

Poctivost, tvrdá práce, pořádná dávka talentu, velká úcta k publiku a pokora. To jsou hlavní atributy Counterfeit, kteří mají všechny předpoklady stanout brzy na největších hudebních pódiích světa. Vždyť za necelé dva roky své existence už stihli odjet tři evropská turné (momentálně jsou na čtvrtém), vydat několik EP a singlů následovaných debutovým albem „Together We Are Stronger”, vysloužit si nominaci na Kerrang Awards i premiéru singlu na BBC Radio 1.

V České republice koncertovali poprvé loni v červnu v Chapeau Rouge a letos 2. dubna jim už leželo u nohou vyprodané Rock Café, které obléhali davy fanoušků osm hodin před začátkem koncertu.

Návštěvníci festivalu by si tak měli pospíšit a dorazit 11. června na letiště v Letňanech včas, aby tuhle skupinu nezmeškali.

Aerodrome Festival 2017 - line up:
Linkin Park, Simple Plan, Machine Gun Kelly, Enter Shikari, Royal Republic, Counterfeit, Mallory Knox.

Vstupenky na Aerodrome Festival jsou k dispozici exkluzivně v předprodejní síti Ticketportal za 1990,- Kč.

Související:

Aerodrome Festival v čele s Linkin Park ovládne Prahu již v neděli!

Simple Plan s sebou na Aerodrome Festival přivezou Mallory Knox!

Aerodrome Festival oznamuje další hvězdná jména!

Aerodrome Festival přiveze do Prahy Linkin Park!