Jdi na obsah Jdi na menu

Eric Sneo a Jay Lumen - zahranični tahouni Festia Open Air!

13. 4. 2014

Datum: 14.06.2014                                Místo: Kemp Kotva, Praha 4 - Braník

cover_jay_lumen_-_eric_sneo-2014.jpg

Festival Festia Open Air každoročně představuje celou řadu novinek a vychytávek. Tento rok tomu nebude jinak. FOA opět svým návštěvníkům představí nabitý line up za příznivou cenu.

Zahraniční tahouni festivalu budou tentokrát dva. Prvním je německý techno mág Eric Sneo, který se představí ve svém dj setu s live prvky. Druhým je maďarský DJ Jay Lumen, jenž minulý rok nemohl kvůli povodním dorazit. Loňské povodně nedovolily vystoupit ani německému duu Roberto Savaggio, které vám ve famózním seskupení Dj a live housle též přivezeme letos. Zahraniční headlinery dále doplní ostřílená partička Cartonnage, která se na české elektro scéně pohybuje už nějaký ten pátek a má na svém kontě několik známých skladeb. Hlavní scénu bude dále zahřívat partička muzikantů v čele s Djem, které naleznete pod názvem Ketan with Band!. Možnost realizovat svůj um bude mít i mladá krev v rámci připravovaného DJ contestu.

012.jpgCartonnage (foto: Angelika Špicarová)

Druhou scénu, která vždy patřila technu, vystřídá tento rok tech house. V line upu druhé scény se již tradičně představí Orbith, Chris Sadler, Enrico, KIFLI, Subgate, Peet Sanders, Finidi, Elite, P-jay, Mark Evill, Mylo a další. Milovníci techna si ale i tak přijdou na své, a to na plánované afterparty nově v klubu PM, který najdete na adrese Trojická 10, nedaleko Palackého náměstí. Afterparty obsadí Pavel Krejdl, Ravic, LamyCZ & Shimita, Miquel, B.UNQ!, Steen & Otiatros, CZScream a Golpe.

Do třetice všeho dobrého vás přivítá Chill out stage s podtitulem Ultrasonic v rytmu deep housu. Za mix se postaví Revis, Adam Cloud, Pete Walk, Lumiere, Lucas Hulan a Tokátko. Pohodlné sezení a příjemný relax na sedacích vacích vám zajistí firma Tuli.

Festival doplní celá řada aktivit a pestrý doprovodný program. Budete moci sledovat tvorbu graffiti od zkušených profesionálů. Opět také dorazí Outdoor Krumlov se svými vodními hrátkami představující vodní zorbing, vodní duše, paddle board a nově i slackline. Osvěžit se pak budete moci ve dvou bazénech.

Abyste nezapomněli na tento výjimečný mejdánek, připravili jsme celou řadu upomínkových předmětů. K zakoupení budou stylové brýle od firmy Nunettes nebo si budete moci zakoupit festivalové tričko s možností vlastní úpravy. Novinkou bude také zálohový systém kelímků, které si zapůjčíte u vstupu za vratnou zálohu 50,- Kč. Bude záležet čistě na vás, zda kelímek po skončení akce vrátíte nebo si ho odnesete domů. K mytí kelímků budou zřízena samoobslužná mycí centra, kde budete moci kelímky mýt dle libosti.



Vstupenky na festival pořídíte v předprodejní síti Ticketstream, a to za pouhých 250,- Kč včetně poplatků. Pro držitele karet ISIC je zprostředkována sleva 70,- Kč.

cinda-vizual-openair-2014.jpg