Jdi na obsah Jdi na menu

Festival Rozmarné léto přivítá stálice české hudební scény!

8. 3. 2018

Datum: 21.07.2018                               Místo: Pláž Klůček, Máchovo jezero

rozmarne-leto_2018.jpg

Vyberte si svůj způsob léta. Chystá se již třetí ročník festivalu pro celou rodinu s názvem Rozmarné léto, který dokázal loni zaplnit pláž Klůček u Máchova jezera do posledního místa.

Návštěvníci si užili skvělou hudební show na dvou pódiích, vykoupali se v jezeře, zasoutěžili si s dětmi a bavili se i bohatým doprovodným programem.

Kdo chtěl, mohl se na akci dostat po vodě parníkem nebo si udělat rodinnou procházku z blízkých Doks. Pro všechny však bylo Rozmarné léto skvělým cílem rodinného výletu, zakončeného plážovou party pro všechny generace.

„Letos tomu nebude jinak!” slibují pořadatelé festivalu, jehož hudební line-up je už téměř hotov. Diváci se tak mohou těšit na Tomáše Kluse, Jaroslava Uhlíře, Žlutého psa, Voxela, Crossband, muzikál Pomáda nebo na nejvtipnějšího kouzelníka Richarda Nedvěda. Ty nejmenší potěší Čiperkové, Lumpína, Škola písničkou nebo Divadélko Kůzle. Chybět nebudou soutěže, skákadla, balónky ani houpačky.

„Loňský ročník byl velmi úspěšný a kapacita festivalu se zaplnila rychle. Letos se jej snažíme opět o něco vylepšit a dopřát tak návštěvníkům nejen skvělý hudební program, ale i komfortní areál. Kapacita pláže je však z bezpečnostních důvodů omezená, s tím nic udělat nedokážeme, a tak bychom doporučili všem zájemcům, aby si zakoupili lístky v předprodeji a včas,” varují pořadatelé.

Vstupenky na akci, která se koná 21. července, jsou k dispozici na webu rozmarne.cz nebo v sítích GoOut.cz a Ticketstream. Děti do 3 let mají vstup zdarma.