Jdi na obsah Jdi na menu

Festival Votvírák letos navštíví i Pavol Habera & Team!

12. 4. 2017

Datum: 16.06.–18.06.2017                Místo: Letiště Boží Dar, Milovice

pavol-habera_votvirak_2017.jpgPavol Habera (foto - zdroj: helpmusic.cz)

Tři pódia, nonstop taneční zóna, spousta muziky, zábavy, pití i jídla na vás čeká na festivalu Votvírák. Otevřete s ním festivalovou sezónu a přijeďte oslavit největší svátek české a slovenské hudby. Votvírák se koná 16. až 18. června na letišti v Milovicích.

Čtvrtá vlna předprodeje klubových karet byla spuštěna a návštěvníci mají poslední možnost zakoupit vstupenky levněji než přímo na festivalu. „Několik ročníků festivalu Votvírák bylo vyprodáno, zajistěte si letos svoje klubové karty včas! Navíc VIP a Kombi klubové karty jsou v prodeji pouze v omezeném množství a velmi rychle mizí.” Radí pořadatelé.

votvirak-textovy_2017.jpg

A že i jedenáctý ročník festivalu Votvírák bude stát za to, dokazuje dosud odhalená část programu. K těm nejlepším tuzemským a slovenským interpretům se připojí Pavol Habera & Team, na Votvíráku vystoupí poprvé. Dále se představí Mandrage, Rybičky 48, No Name, Iné Kafe, Katapult, Jaroslav Uhlíř, Miro Žbirka, Xindl X, Wohnout, Visací Zámek, Voxel, Škwor, Cocoman, Harlej, Ewa Farna, Dymytry, Abraxas, Alkehol, Vilém Čok, Krucipüsk, Prago Union, Blakkwood Records showcase, H16, Sodoma Gomora nebo Smack.

Klubové karty jsou k dispozici prostřednictvím webu votvirak.cz (v sekci vstup na festival) nebo v předprodejní síti společnosti Ticketstream.

Související:

Multižánrový festival Votvírák vypukne už za pár dní!

Oblíbený multižánrový festival Votvírák zažije svůj první křest!