Jdi na obsah Jdi na menu

Květnový Labefest v Děčíně se chystá opět hledat talenty!

8. 3. 2019

Datum: 10.05.–11.05.2019                     Místo: Smetanovo nábřeží, Děčín

labefest_2019.jpg

Pořadatelé Labefestu, který se bude konat 10. a 11. května v jednom z nejkrásnějších festivalových areálů, na břehu Labe na Smetanově nábřeží v Děčíně, přímo pod děčínským zámkem, dávají opět šanci mladým nadaným interpretům a hledají talenty. 

Organizátoři se už podruhé rozhodli dát příležitost talentované umělkyni, umělci nebo celé kapele, aby si zahráli na velkém pódiu, a to po boku předních tuzemských hvězd. Doplní tak nabitý line-up, který již v pátek 10. května odstartují Ben Cristovao a No Name, mezi jejichž vystoupeními rozzáří oblohu tradiční velkolepý ohňostroj.

Sobotní den rozsvítí nejen svojí pyrotechnickou show Rybičky 48, dále vystoupí legendární Olympic a také skupiny Vypsaná fiXa, Th!s s Vojtou Kotkem, Imodium nebo zpěvačka Sabina Křováková. Vítězové soutěže letošního ročníku Labefest Talent dostanou možnost doplnit program obou festivalových dnů.

Kapely, které si chtějí zahrát po boku předních českých umělců, nechť zašlou své nahrávky a odkaz na videoklip do konce března na e-mail talent@labefest.cz.

Odborná porota následně vybere dvacet interpretů do dvou semifinálových kol, z nichž fanoušci v internetovém hlasování zvolí dva finalisty, kteří vystoupí 10. a 11. května v Děčíně na Labefestu. O finálním programu akce tak mohou rozhodnout samotní návštěvníci. Mezi odbornou porotu, vybírající první postupující, se zařadí především pořadatelé, hudební producenti festivalu, ale i účinkující (např. Rybičky 48, Vypsaná fiXa nebo Imodium).

Vstupenky v limitované edici za nejnižší možnou cenu 200,- Kč (bez manipulačních poplatků) lze zakoupit v předprodejních sítích vstupenkadecin.cz a ticketstream.cz.

Více informací najdete na labefest.cz, slavnostidecin.cz nebo jam-pr@email.cz, tel.: 773 022 238.

Související:

Děčín pokračuje v tradici s úspěšným festivalem Labefest!

Labefest našel talenty a Vojta Kotek přeletí nad Labem!