Jdi na obsah Jdi na menu

Mikolas Josef se představí jako speciální host na Dance Divas!

17. 7. 2018

Datum: 10.08.2018                           Místo: Křižíkova fontána, Výstaviště Praha

mikolas-josef_2018.jpgMikolas Josef (foto - zdroj: facebook.com)

Mezinárodně nejúspěšnější český zpěvák současnosti, Mikolas Josef, vystoupí na show Dance Divas. Party a koncert se uskuteční 10. srpna na Křižíkově fontáně v rámci festivalu Prague Pride. Na jednom pódiu zazpívají Dara Rolins, Debbi, Ilona Csáková nebo držitelka dvou cen Brit Awards, Heather Small ze skupiny M People.

Tříhodinová show mimo jiné složí poctu legendární divě Whitney Houston nebo králi popu Michaelu Jacksonovi, kteří by právě v srpnu oslavili kulatá jubilea. Živá vystoupení pětatřiceti účinkujících doplní projekce na obří LED stěně a společné písně jako například „Lady Marmalade” z filmového muzikálu „Moulin Rouge”. Zazní také skladba „Lie To Me”, aktuální číslo jedna domácího žebříčku IFPI digitálních singlů, s níž Mikolas Josef zabodoval v letošním finále Eurovize a na Spotify má více než dvanáct milionů přehrání.

Mikolas Josef se na Dance Divas představí s doprovodnými tanečníky a půjde o jeho jediné letní vystoupení v České republice na velkém jevišti. K dalším hostům bude patřit finalista britské soutěže X Factor Danyl Johnson, vycházející hvězda českého R&B Dannie Ella, objev roku ankety Český slavík Elis Mraz nebo módní návrhář Osmany Laffita, který uvede ikonu taneční hudby devadesátých let Heather Small. Ta zazpívá největší hity skupiny M People, s níž kralovala žebříčku Billboard, a také song „Proud”, oficiální hymnu olympijských her v Londýně roku 2000. Se zpěvačkou Debbi vystoupí rapper Lipo, aby společně připomněli píseň „Štěstí”, kterou v roce 2016 podpořili LGBT minoritu.

Vstup na koncertní party Dance Divas bude možný už od 17:00 hodin, kdy je pro návštěvníky připraven doprovodný program s DJ's a několika hudebními vystoupeními. Samotná show začne v 19:00 hodin.

Lístky jsou k dispozici na webu dancedivas.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticket-Art v cenových relacích od 299,- Kč do 890,- Kč.