Jdi na obsah Jdi na menu

Spolu s Korn míří na Aerodrome i kultovní pankáči Bad Religion!

4. 3. 2016

Datum: 15.06.2016                                      Místo: PVA EXPO PRAHA - Letňany

16_bad_religion.jpgBad Religion (foto: Angelika Špicarová)

Soupiska kapel, které vystoupí 15. června v Praze na Aerodrome Festivalu, se rozrůstá o další dvě atraktivní jména. Vedle dříve ohlášených Korn, Bring Me The Horizon a Billy Talent se návštěvníci dočkají také punkové smrště od kultovních Bad Religion a neméně energické show Zebrahead. Za pořadatele to ohlásil Patrik Svitek z NuCoast Productions.

Počátky kalifornských Bad Religion se datují od roku 1979. Jsou považováni za průkopníky nové punkové vlny, která přišla v 80. letech a jako svoji největší inspiraci je uvádí např. kapely NOFX, Offspring, Pennywise, Rise Against nebo Funeral For A Friend. Svou téměř čtyřicetiletou kariéru přerušili Bad Religion jen jednou - v roce 1984 a pouze na jediný rok. Přestože ani jim se nevyhnuly personální změny, po celou dobu v čele kapely stál její frontman Greg Graffin a v současné době skupinu tvoří celkem tři ze čtyř jejích zakládajících členů.

Z Kalifornie přijedou na festival zahrát i další oblíbenci českého publika – Zebrahead. Čtveřice, která koketuje s rockem, punkem i hip hopem, se od svého vzniku v roce 1996 zapsala do světové hudební historie již dvanácti nahrávkami. Mezi nimi i albem „Panty Raid”, na kterém si vzala „do parády” hity ženských skupin a zpěvaček. Jejich úpravě neunikla např. skladba „Rehab” od Amy Winehouse, „Jenny From The Block” od Jennifer Lopez, „Survivor” od Destiny's Child nebo „Girlfriend” od Avril Lavigne.

Aerodrome Festival pořádá NuCoast Productions ve spolupráci s Octopus Promotion.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal za 1490,- Kč.

Související:

Aerodrome Festival se přesouvá do Tipsport Areny!

Na Aerodrome zahrají i Bring Me The Horizon a Billy Talent!

Aerodrome Festival přiveze do Prahy americkou skupinu Korn!