Jdi na obsah Jdi na menu

Ústecký Majáles přichází s nabitým line-upem a vychytaným doprovodným programem!

15. 4. 2014

Datum: 25.04.2014                             Místo: Areál Letního kina, Ústí nad Labem

042_zebrik.jpgTata Bojs (foto: Angelika Špicarová)

V Ústí nad Labem už jsou přípravy v plném proudu, aby se vám 7. ročník Ústeckého Majálesu předvedl zase v o něco větší parádě. Pokud se rádi bavíte, plány na pátek 25. dubna už máte jasné.

Brány letního kina se otevřou ve 14 hodin, aby vám přinesly hudební nářez v podobě všech žánrů, které vás napadnou. Rock, punk, hiphop, raggae, alternativa, rock'n'roll ani popík, nic není Ústeckému Majálesu cizí. Na Majálesu vystoupí interpreti jako Tata Bojs, Wohnout, PSH, Zrní, Imodium, Voxel, Doctor Victor atd., z řad studentů pak třeba Jekyll a Avisto. Samozřejmostí je i různorodý program nehudební. Městem jako už tradičně projde majálesový průvod, jehož účastníci v převlecích budou mít vstup zdarma. Dalším lákadlem jsou rovněž workshopy, nejrůznější adrenalinové atrakce, diskotéka na in-linech nebo game zóna. Downhillový závod ÚL - LET nahradí exhibice BMX.

029.jpgWohnout (foto: Angelika Špicarová)

V loňském roce sklidil Ústecký Majáles velmi pozitivní ohlas návštěvníků. I letos se organizátoři pokouší tuto jednodenní akci posunout o krok dále: "Každej rok se snažíme akci postavit tak, aby byla lepší, než ta předchozí. Myslim, že letos překvapí nejenom vkusný multižánrový line-up, ale také pečlivě připravený, bohatý doprovodný program", řekl na konto Majálesu Michal Nejedlý, team leader Studentské unie. Další novinkou jsou warm-up parties, které stejně jako afterparty proběhnou hned na několika místech v centru Ústí nad Labem.

Vstupenky za 100,- Kč pro studenty a 180,- Kč pro ostatní návštěvníky jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro a Ticketportal

Web: http://www.usteckymajales.cz