Jdi na obsah Jdi na menu

Accept chystají novou desku a koncert v České republice!

3. 8. 2017

Live: Accept 

Datum: 20.01.2018                          Místo: Sportovní hala Euronics, Zlín

accept_2018.jpgAccept (foto - zdroj: ticketpro.cz)

Legendární Accept vydají 3. srpna nové studiové album „The Rise Of Chaos” a vyrazí na světové turné. V České republice se představí na jediném koncertě ve zlínské hale Euronics.

V historii světového heavy metalu není mnoho kapel, které mohou slavit megaúspěšný průlom několikrát v kariéře. Accept se to však daří opakovaně. Za svou neuvěřitelně dlouhou dobu působení zůstávají stále plní energie a vydávají jednu výbornou desku za druhou. Slaví s nimi úspěchy po celém světě a sbírají nesčetná ocenění. Ani letos tomu není jinak.

Kytarista Wolf Hoffmann, který se rád označuje za přirozeného perfekcionalistu, říká, že má silné nutkání neustále něco tvořit a nemá rád odpočinek. A tak se Accept opět vracejí v plné síle a chystají pro fanoušky další studiový počin. Nové album vyjde již 3. srpna a Accept ho chtějí představit na stejnojmenném turné „The Rise Of Chaos World Tour 2017/2018”. Jak jinak než ve stabilní sestavě se skvělým zpěvákem Markem Tornillem.

V rámci turné Accept samozřejmě nevynechají zastávku v České republice. Jedinou show u nás odehrají 20. ledna 2018 ve zlínské hale Euronics.

Vstupenky na zlínský koncert Accept jsou k dispozici za zaváděcí ceny 690,- Kč (stání) a 890,- Kč (stání před pódiem) platné do 31. srpna na webu mastersofrock.cz nebo v předprodejních sítích Ticketpro a Ticket-Art.