Jdi na obsah Jdi na menu

Accept na léto chystají novou desku a na podzim koncert ve Zlíně!

25. 6. 2014

Live: Accept 

Datum: 25.10.2014                                        Místo: Sportovní hala Euronics, Zlín

accept_2014.jpgAccept (foto - zdroj: pragokoncert.com) 

Málokterá skupina ovlivnila žánr heavy metalu tak, jako německá legenda Accept! Osmdesátkové klasiky „Restless and Wild“, „Balls to the Wall“ nebo „Metal Heart“ inspirovaly generace nových kapel a tato skutečnost pokračuje nanovo. Je tomu pět let co Accept angažovali hlas Marka Tornillo a od té doby obě alba nové éry – jak „Blood of the Nations“ tak i „Stalingrad“ – dosáhla vrcholů hitparád.

To co funguje, se měnit nemá, proto formace dál hraje ve složení Tornillo – Hoffmann – Frank – Baltes – Schwarzmann.

Přesně dva roky po vydání doposud poslední desky Accept – stále hrající první ligu – oznámili podrobnosti chystaného studiového počinu. Bude se jmenovat „Blind Rage“ a vyjde 15. srpna.

Heavy metalová ikona Accept zahraje 25. října v České republice! A co víc? Aby se dostalo na všechny příznivce kapely, která naživo předvádí neskutečnou show a energii předává každým tónem, dějištěm koncertu bude zlínská Sportovní hala Euronics.

Využijte výhodné nabídky a vstupenku na Accept si pořiďte za zaváděcí cenu 650,- Kč (platnou do konce srpna) z webu mastersofrock.cz, popř. v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro nebo Ticket-Art.