Jdi na obsah Jdi na menu

Americká rocková legenda W.A.S.P. zavítá do České republiky!

31. 8. 2015

Live: W.A.S.P.                   

Datum: 08.11.2015                                                Místo: Garage Club, Ostrava

w.a.s.p.-2015.jpgW.A.S.P. (foto - zdroj: ticketpro.cz)

W.A.S.P. jsou živoucí legendou a nenajde se snad nikdo, kdo by je neznal. Řadí se vedle slavných KISS k těm kultovním kapelám, na kterých vyrostly a stále ještě rostou celé generace rockerů a které dokazují, že duch klasického rocku nikdy nezemře.

W.A.S.P. vznikli v roce 1982 jako jedna z nejtvrdších kapel, které se v té době na americké metalové scéně objevovaly a díky své šokující image, textům a zejména proslulým živým vystoupením se velmi rychle dostali do světového povědomí. Zakladatel a frontman kapely Blackie Lawless byl už rockovým veteránem v době, kdy zakládal W.A.S.P. Kapela se záhy prezentovala svými zuřivě živými koncerty, při kterých Lawless svazuje a týrá polonahé modelky a hází syrové kusy masa do diváků. W.A.S.P. není možné jakkoli ignorovat, neboť jsou opravdovým a co je skoro až k neuvěření, stále aktivním kultem!

W.A.S.P. míří do Ostravy, kde v rámci turné „The Bloody Road To Golgotha” odehrají koncert k novému albu, které vyjde již 2. října. Vystoupí 8. listopadu v klubu Garage.

Vstupenky za zaváděcí cenu 690,- Kč platnou pro prvních 100 kusů jsou k dispozici na webu www.mastersofrock.cz nebo v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art. Lístky lze zakoupit také přímo v pořádajícím klubu, v němž jsou na prodej i VIP vstupenky za 990,- Kč.