Jdi na obsah Jdi na menu

Americká zpěvačka Beth Hart míří opět do Prahy!

29. 4. 2018

Live: Beth Hart

Datum: 29.11.2018                         Místo: Forum Karlín, Praha

beth-hart_2018.jpgBeth Hart (foto: Angelika Špicarová)

V roce 2011 vyšlo první album nahrané zpěvačkou, skladatelkou a blues-rockovou střelou Beth Hart a kytarovým mágem Joem Bonamassou s názvem „Don't Explain”. Po třech letech vydali desku „Seesaw”, jež získala nominaci na cenu Grammy a vyšplhala se na první příčku prodejní hitparády „Billboard Blues”.

Tato fascinující dvojice se v současnosti opět spojila a 26. ledna spatřila světlo světa nahrávka „Black Coffee”, na níž spolupracovali s producentem Kevinem „The Caveman” Shirleyem. Kolekce obsahuje deset skladeb, které proslavili umělci jako jsou Edgar Winter, Etta James, Ike & Tina Turner, Steve Marriott, Ella Fitzgerald, Lil' Green, LaVern Baker, Howlin' Wolf, Lucinda Williams nebo Waldeck.

Beth Hart v roce 2017 absolvovala světové turné se studiovým albem „Fire On The Floor”. Její pražská zastávka ve vyprodaném Foru Karlín zanechala v přítomných fanoušcích nezapomenutelný dojem. Tento úspěch umocňuje i skutečnost, že Beth je s deskou „Fire On The Floor” letos nominována na prestižní Blues Music Awards hned ve třech kategoriích, a to Contemporary Blues Female Artist, Contemporary Blues Album a Instrumentalist - Vocals.

Asi nebude velkým překvapením, že více než polovina lístků na její čtvrté vystoupení, které je plánováno na 29. listopadu v Praze, je již vyprodána. A bude skutečně na co se těšit. Každý z koncertů, který Beth Hart u nás odehrála, byl úplně jiný. Co se však nikdy nemění, je nasazení zpěvačky. Beth je upřímně bezprostřední, sálá z ní temperament, je živelná a energická. Nebojí se komunikace s publikem a zapojuje jej přímo do dění show.

Je zcela zřejmé, že některé z novinek alba „Black Coffee” zazní 29. listopadu v pražském Foru Karlín. Vstupenky jsou stále ještě k dispozici v předprodejní síti Ticketpro v cenových relacích od 990,- Kč do 2490,- Kč.