Jdi na obsah Jdi na menu

Americké duo Jack & Jack zavítá poprvé do České republiky!

16. 11. 2015

Live: Jack & Jack

Datum: 26.04.2016                                     Místo: Lucerna Music Bar, Praha

jack---jack-2016.jpgJack & Jack (foto - zdroj: Fource Entertainment) 

V pražském Lucerna Music Baru vystoupí 26. dubna americké duo Jack & Jack. V rámci svého prvního koncertu v České republice představí aktuální EP „Calibraska”. Show je součástí série Excelent Jukebox.

Devatenáctiletí Jack Gilinsky a Jack Johnson, známí z prostředí sociálních sítí jako Jack & Jack, jsou nejlepší přátelé již od školky. Začali tím, že pod přezdívkou Nerd Vandals nahrávali krátká videa na sociální síť Vine. Během několika měsíců si získali na všech sítích dohromady téměř dvacetimilionovou fanouškovskou základnu a jejich první virální Vine označil Huffington Post za „zkrátka perfektní”.

Později se přesunuli od vtipných videí k hudbě. Sami vydali jedenáct singlů, z nichž se všechny umístily na předních příčkách iTunes, a EP „Calibraska”, které se okamžitě vyhouplo na #1 na iTunes a #3 na Billboard Independent Album Chart.

V současnosti jedou téměř vyprodané turné po Evropě, připravují se na koncertní šňůru v Jižní Americe a pracují na vydání svého debutového alba, které by mělo vyjít v průběhu roku 2016.

Vstupenky na pražský koncert amerického dua Jack & Jack jsou k dispozici v sítích GoOut.cz a Ticketpro za 540,- Kč. K dostání jsou i jako VIP balíček za 3185,- Kč, jehož součástí je meet & greet a fotografie s Jack & Jack od profesionálního fotografa, VIP visačka a dárek.

Pořadatel: fource.cz