Jdi na obsah Jdi na menu

Američtí The Neighbourhood se zastaví v České republice!

8. 12. 2015

Live: The Neighbourhood

Datum: 05.03.2016                                Místo: Lucerna Music Bar, Praha

the-neighbourhood-2016.jpgThe Neighbourhood (foto - zdroj: Fource Entertainment)

Americká alternativně pop-rocková skupina The Neighbourhood zavítá poprvé do Prahy. V sobotu 5. března vystoupí v rámci koncertní série Excelent Jukebox v Lucerna Music Baru.

The Neighbourhood (někdy jen THE NBHD) se proslavili svým druhým singlem „Sweater Weather” v roce 2012. Uhrančivá skladba se ihned po vydání umístila na samotné špičce US Alternative a stala se dvakrát platinovou. Singl následovalo veleúspěšné album „I Love You”, které kapela představila na letních festivalech včetně toho největšího - Coachella. Po odchodu bubeníka Bryana Sammise začátkem roku 2014 změnila kapela svůj zvuk a vydala dva oceňované mixtapy „#000000” a „#FFFFFF”, na kterých spolupracovala s hudebníky napříč žánry jako např. YG, Dej Loaf nebo Danny Brown.

Druhého alba se fanoušci dočkali až letos 30. října. Novinka „Wiped Out!” okamžitě zabodovala a stala se číslem jedna v žebříčku US Alternative. The Neighbourhood na něm znějí svěže a velmi současně, zároveň si však ponechali tak typickou naléhavost vokálu Jesse Rutherforda. Novinka není hudebním obratem o 180 stupňů, ale pomalou evolucí dobře známých postupů charakteristických pro The Neighbourhood.

Aktuální album „Wiped Out!” představí The Neighbourhood v pražském Lucerna Music Baru v sobotu 5. března. Přijde jaro do vsi a s ním kalifornská alternativa.

Důležité upozornění: Lucerna Music Bar se pro návštěvníky otevře už v 18:00 hodin. Koncert totiž začne dříve než je obvyklé.

Vstupenky na pražský koncert The Neighbourhood jsou k dispozici v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 540,- Kč.

Pořadatel: fource.cz