Jdi na obsah Jdi na menu

Australští The Temper Trap přivezou do Prahy novou desku!

21. 12. 2016

Live: The Temper Trap              

Datum: 03.02.2017                                     Místo: Lucerna Music Bar, Praha

the-temper-trap-2017.jpgThe Temper Trap (foto - zdroj: musicbar.cz)

Víc než milion prodaných alb, víc než 150 milionů streamů na Spotify, číslo jedna v domácích žebříčcích, předskakování Coldplay a Rolling Stones, vystupování v Glastonbury, na Lollapalooze a Coachelle, nominace a výhra v prestižních australských ARIA Awards, nominace v BRIT Awards. Tím vším, ale nejen tím, se může chlubit australská kapela The Temper Trap, která 3. února vystoupí v Lucerna Music Baru.

The Temper Trap se před třetí deskou obrátili na několik lidí, kteří byli ve svém oboru skládání písniček mistry – Malaye (spoluautora a producenta alba Franka Oceana „Channel Orange”), Justina Parkera (spolupracovníka Lany Del Rey, Sia a Bat For Lashes), Bena Allena (Bombay Bicycle Club, Animal Collective, Deerhunter) a Pascala Gabriela (Ladyhawke, Goldfrapp). V roce 2013 skupina začala ve svém studiu Tileyard v severním Londýně práci na novém albu, s pokračováním v Byron Bay a LA s Malayem, v Montrealu s producentem Damianem Taylorem, který spolupracoval s Björk, Prodigy, Arcade Fire a Killers. Pak zpátky do Snap Studios v Londýně a do Sing Sing v Melbourne, kde natáčeli svůj debut.

Album dostalo název „Thick As Thieves” – je přímé, hymnické, pozitivní a emotivní. Nahrávka, která vyšla letos v červnu, je soundem kapely, která se nebojí riskovat, ale která se také znovu spojila s prvotními důvody, proč se zamilovali do hudby „Rád na tu dobu vzpomínám, na naše začátky, kdy jsme museli pořádně makat,” říká Mandagi. „Teď to je trochu podobné. A to mě moc baví.”

Vstupenky na pražské vystoupení The Temper Trap za 690,- Kč (+ poplatky) jsou k dispozici na webu musicbar.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal. V pokladně Lucerna Music Baru jsou k zakoupení bez poplatků. Na místě v den koncertu budou lístky za 790,- Kč.