Jdi na obsah Jdi na menu

Bloodbound představí novou desku v České republice!

22. 1. 2017

Live: Bloodbound  Support: Crystal Viper, Thobbe Englund

Datum: 31.03.2017                       Místo: Masters Of Rock Café, Zlín

bloodbound-2017.jpgBloodbound (foto - zdroj: facebook.com)

Již od svého prvního alba „Nosferatu” se Bloodbound stali oblíbenou kapelou spousty heavy metalových fanoušků. Vokálová a melodická rozmanitost jim natolik učarovala, že jsou v metalovém hudebním průmyslu stále velmi vyhledávanou formací.

Letos Bloodbound chystají velké překvapení v podobě sedmé studiové desky. Novinková placka s názvem „War Of Dragons” by měla vylétnout na konci února a již v březnu můžeme očekávat její exkluzivní představení také v České republice.

V rámci headline turné „Dragons And Witches” vystoupí Bloodbound 31. března ve zlínském klubu Masters Of Rock Café. Jako doprovod si s sebou berou čarodějnickou kapelu Crystal Viper a bývalého kytaristu Sabaton Thobbe Englunda s novou sestavou a aktuálním albem „Sold My Soul”.

„V minulosti jsme hodně cestovali jako předskokani kapel Sabaton, Hammerfall a UDO. Teď cítíme, že nastal ten správný čas udělat vlastní turné, na kterém fanouškům dáme kompletní koncert, ne jen krátký set,” říká Fredrik Bergh. „Chtěli jsme mít hodně kapel, takže jsme pozvali úžasné Crystal Viper, aby se k nám přidali jako co-headliners a jako velmi speciální hosty přivezeme našeho kamaráda Thobbe Englunda (ex Sabaton) s jeho zbrusu novou vražednou skupinou! Thobbe se k nám v rámci tohoto turné připojil také jako druhá kytara, protože Henrik Olsson to není schopen odjet.”

Vstupenky na zlínský koncert jsou k dispozici za zaváděcí cenu 590,- Kč na webu mastersofrock.cz nebo v předprodejních sítích Ticketportal, Ticketpro a Ticket-Art.