Jdi na obsah Jdi na menu

Britská kapela Placebo zahraje v Brně!

15. 1. 2017

Live: Placebo

Datum: 26.06.2017  Místo: Pavilon G1, BVV Brno

012---placebo.jpgPlacebo (foto: Angelika Špicarová)

Londýnská formace Placebo, která patří ke špičce alternativní scény a v loňském roce oslavila dvacáté výročí od vydání své první nahrávky, potvrdila na základě velkého fanouškovského zájmu návrat do České republiky. Tentokrát vystoupí 26. června v Brně. Placebo na turné představí zásadní songy své dvě desítky let trvající kariéry.

Kapela slibuje odehrát setlist složený z písní ze všech svých alb. Brian Molko dodává: „Řekněme, že budeme hrát skladby, u kterých jsem se zapřisáhl, že je již nikdy hrát nebudeme. Myslím ale, že nastal čas, abychom si uvědomili, že mnoho fanoušků Placebo je opravdu chce slyšet. Byli s námi velice trpěliví, protože jsme jen zřídka hráli náš komerčně nejúspěšnější materiál. A turné k dvacátému výročí se jeví jako ta správná příležitost, abychom tak učinili. To je naším záměrem. Toto turné je pro nás a pro naše příznivce velká šance přehodnotit svůj názor na náš raný materiál. Takže pokud chcete vidět, jak hrajeme písně jako 'Pure Morning' a 'Nancy Boy', které jsme během posledních deseti let nehráli a asi v budoucnu hrát nebudeme, měli byste navštívit některý z našich koncertů! A navíc máme připraveno překvapení.”

Tuzemské vystoupení skupiny Placebo se uskuteční 26. června v Pavilonu G1 na brněnském výstavišti. Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro za jednotnou cenu 990,- Kč.