Jdi na obsah Jdi na menu

Britská skupina Zoot Woman zavítá s novým albem do Prahy!

3. 1. 2015

Live: Zoot Woman

Datum: 24.01.2015                          Místo: La Loca Music Bar & Lounge, Praha

zootwoman2015.jpgZoot Woman (foto - zdroj: smsticket.cz)

Britská kapela Zoot Woman se chystá koncertovat v Praze. Přiveze s sebou nové album „Star Climbing”, které britský deník The Guardian označil za návrat ve velkém stylu. Představí se vám dva ze tří zakladatelů tohoto elektro popového tria, bratři Jonny (kytara, vokály) a Adam Blake (keyboard).

Skupina, založená v Anglii v roce 1996, ve složení Stuart Price (producent hvězd jako je Madonna, The Killers, Pet Shop Boys), Johnny a Adam Blake vydala své první album s názvem „Living In A Magazine” v roce 2001. Následovaly další desky „Zoot Woman” (2003) a „Things Are What They Used To Be” (2009). V současnosti však na tour vyrážejí pouze bratři Blakes.

Poslední album „Star Climbing” vyšlo v srpnu 2014. Svěží mix elektro popu a hlasu Jonnyho Blake vytváří melancholicky dynamickou nahrávku s lehkou dávkou optimismu. První singl nového alba nese název „The Stars Are Bright” a je inspirovaný posláním celého alba: „Změnili jsme pohled na svět“.

Zoot Woman, v sestavě Johny a Adam, se představí v sobotu 24. ledna v pražském klubu La Loca Music Bar & Lounge.

Vstupenky v ceně 350,- Kč je možné si rezervovat a koupit na smsticket.cz. Omezený počet vstupenek bude k dostání i na místě. Dveře klubu budou návštěvníkům otevřeny od 19 hodin, samotné vystoupení začne přibližně kolem půl deváté.