Jdi na obsah Jdi na menu

Britská zpěvačka Jessie J vystoupí poprvé v Praze!

23. 12. 2018

Live: Jessie J

Datum: 23.04.2019                         Místo: Forum Karlín, Praha

jessie-j.jpgJessie J (foto - zdroj: facebook.com)

Majitelka nezaměnitelného hlasu Jessie J po skvěle přijaté tuzemské premiéře na festivalu Colours of Ostrava zazpívá příští rok konečně i v Praze. Představí se 23. dubna ve Foru Karlín.

Jessie J patří k největším globálním hvězdám současnosti. Od chvíle, kdy zvítězila v anketě BBC Sound of 2011, prodala miliony alb. Její hity jako „Price Tag”, „Nobody's Perfect”, „Domino” nebo „Bang Bang” okupovaly první místa hitparád. Zpívala pro královnu, získala Brit Awards, pětkrát cenu MOBO i nominaci na Grammy. Do Prahy přiveze zatím poslední desku pojmenovanou „R.O.S.E.” (zkratka Realisations, Obsessions, Sex and Empowerment), která vyšla letos v květnu. K jejím dalším současným úspěchům patří vítězství v čínské talentové soutěži Singer a vyprodané britské turné.

Jessie J je doma v popu, soulu, R&B a hip hopu, ale při závěrečném olympijském ceremoniálu si v Londýně s kapelou Queen po rockersku klidně zazpívala „We Will Rock You”. Jak nejlépe na to, radila dvakrát v roli porotkyně britské pěvecké soutěže The Voice UK. Pomáhala psát i skladby pro Alicii Keys, Miley Cyrus nebo Chrise Browna. A když do písně „Bang Bang” přizvala Arianu Grande společně s Nicki Minaj, stal se z ní celoplanetární hit. K rodilé Londýňance, vlastním jménem Jessica Ellen Cornish, patří i výrazná podpora nejrůznějších charit jako Comic Relief nebo Children In Need.

Vstupenky na pražské vystoupení Jessie J jsou k dispozici v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketportal a Ticketmaster v cenových relacích od 890,- Kč do 1690,- Kč. Koncert uvádí Colours Selection.