Jdi na obsah Jdi na menu

Britské duo Honne se chystá koncertovat v Praze!

14. 5. 2018

Live: Honne   

Datum: 08.11.2018                              Místo: Rock Café, Praha

honne_2018.jpgHonne (foto - zdroj: colours.cz)

Londýnská dvojice Honne, která hraje elektronickou hudbu ovlivněnou soulem a funkem pozdních 70. i raných 80. let a patří k předním současným projektům elektro-R&B scény, vystoupí 8. listopadu v pražském Rock Café.

Honne tvoří Andy Clutterbuck a James Hatcher, název odkazuje k japonskému slovu znamenajícímu „opravdové pocity, které si ale necháváte pro sebe”. Seznámili se při studiích na univerzitě a během první schůzky hned začali skládat muziku.

V roce 2016 Honne vydali debutové album „Warm on a Cold Night”, které v době on-line distribuce zaznamenalo úspěch v různých částech naší planety. V Jižní Koreji například získalo trojí platinové ocenění. „Hodně lidí za námi po koncertech chodí a říká, že některá z našich skladeb se stala soundtrackem jejich vztahu - od úvodního setkání po první rande, od rozchodu po první děti,” tvrdí hudebníci.

V Praze Honne představí novou desku „Love Me / Love Me Not”, která vyjde 24. srpna a má mít velmi osobní charakter. Zatím z ní zveřejnili dva songy „Day 1 ◑” a „Sometimes ◐”.

Koncert uvádí Colours Selection. Přednostní předprodej pro fanoušky začne 2. května v síti See Tickets (vstupenka s novým albem), normální pak 4. května v sítích GoOut.cz a Ticketpro za 390,- Kč. Na místě v den vystoupení budou lístky za 450,- Kč. Více informací naleznete na colours.cz.