Jdi na obsah Jdi na menu

Britští Editors se vrátí do Prahy s novým albem!

4. 5. 2015

Live: Editors          

Datum: 09.12.2015                                 Místo: Roxy, Praha

editors-2015.jpgEditors (foto - zdroj: editorsofficial.com)

Editors jsou zpět! Britská alternativní kapela v těchto dnech dokončuje skladby na nové album, jehož vydání je ohlášeno na podzim 2015. V říjnu vyrazí na koncertní pódia a po dvou letech se vrátí do Prahy. Ve středu 9. prosince vystoupí v klubu Roxy.

Když jeden z příznivců Editors objevil nový track „No Harm” schovaný na aktuální kompilaci „Play It Again Sam” a sdílel ho se světem, měli fanoušci možnost uslyšet první ochutnávku z nového alba. Editors si pro nahrávání vybrali studio umístěné na odlehlé skotské vrchovině a poprvé v historii si desku sami produkují za asistence Alana Mouldera, který se stará o mix.

Poslední album Editors s názvem „The Weight Of Your Love” (2013) představuje důležitý milník v úspěšné desetileté kariéře anglické skupiny. Dosáhlo na Top 10 v hitparádách po celé Evropě včetně prvních míst v Holandsku a Belgii a čtyř po sobě jdoucích umístěních v britské Top 10. Nahrávka přinesla kapele hlavní časy na prestižních evropských festivalech a více jak stovku vystoupení na čtyřech kontinentech včetně prvního koncertu v Africe.

Deska „The Weight Of Your Love” následovala úspěšná alba „An End Has A Start” (2007) a „In This Light And On This Evening” (2009), která se obě umístila na čele britského žebříčku. Debutové nahrávky Editors s názvem „The Back Room” (2005) se dodnes prodalo přes 2 miliony kopií.

Vstupenky za 720,- Kč + poplatky jsou k dispozici v sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim a na webu klubu Roxy. Na místě v den koncertu budou lístky za 850,- Kč.

Web: roxy.cz