Jdi na obsah Jdi na menu

Charismatická Selah Sue opět ohromí Českou republiku!

13. 10. 2014

Live: Selah Sue          

Datum: 07.12.2014                                                   Místo: Roxy, Praha

selah-sue-2014.jpgSelah Sue (foto: Alexander Brown)

Po předloňském vyprodaném koncertě se 7. prosince do České republiky znovu vrátí soulová Selah Sue. Stejně jako před dvěma lety vystoupí v pražském klubu Roxy.

Pětadvacetiletá Selah Sue, vlastním jménem Sanne Putseys, se narodila v malém belgickém městě a o kariéře zpěvačky jako malá ani neuvažovala. Teprve na střední škole, ovlivněná Lauryn Hill a Bobem Marleym, začala zpívat v malých klubech a podomácku nahrávat svoje první písničky, které potom sdílela na sociální síti Myspace. Netrvalo dlouho a nakažlivý hlas mladé zpěvačky se veřejnosti dostal pod kůži. Vedle zástupu fanoušků, který den ode dne narůstal, její tvorbu objevili i producenti. Zrodila se hvězda, která zakrátko spolupracovala se samotným CeeLo Greenem a uhranula dokonce Prince nebo Stevie Wondera.

Selah patří mezi umělkyně, které se nebojí plout mezi žánry. Její skladby jsou omamným koktejlem soulu, funku, jazzu a reggae. Po úspěšném debutovém albu s výmluvným názvem „Selah Sue” chystá s producenty Robinem Hannibalem a Ludwigem Goranssonem svou druhou desku. Tu zpěvačka plánuje vydat v únoru příštího roku. Ochutnávku z tohoto alba v podobě nového singlu odhalí už na přelomu října a listopadu.

České publikum bude moci Belgičanku vidět naživo již potřetí. Po vystoupení na festivalu Rock for People v roce 2012 o pár měsíců později vyprodala svůj vůbec první klubový koncert u nás.

Nenechte si ujít vystoupení zpěvačky, která Vás svým nezaměnitelným hlasem dostane do kolen. Už 7. prosince v klubu Roxy. Vstupenky jsou k dispozici za 690,- Kč v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro.

FB event