Jdi na obsah Jdi na menu

Cigarettes After Sex zavítají do Prahy!

2. 7. 2016

Live: Cigarettes After Sex        

Datum: 14.11.2016      Místo: Rock Café, Praha

cigarettes-after-sex-2016.jpgCigarettes After Sex (foto - zdroj: Fource Entertainment)

Americká kapela Cigarettes After Sex se po vyprodaném koncertě v Chapeau Rouge vrátí do Prahy. Jejich vystoupení proběhne 14. listopadu v Rock Café.

Cigarettes After Sex jsou skupina pocházející z amerického Brooklynu. Vznikli v roce 2008 v čele se skladatelem Gregem Gonzalesem. Zatím mají dvě EP, která jsou tvořena snovými melodiemi ambientního popu. První EP s názvem „I.” vydali již v roce 2012. O tři roky později přišlo další pojmenované „Affection”.

Nyní usilovně pracují na debutovém LP, které by mělo vyjít koncem tohoto roku. Typicky laděné popové balady, nejen pro nešťastně zamilované jedince, jsou hlavní devízou Cigarettes After Sex. Noirovou atmosférou nasáklá hudba se vznáší mimo čas a prostor. Je aktuální, ale zároveň si bere to nejlepší z popkulturních klasiků, jakými jsou Velvet Underground, Bob Dylan nebo Leonard Cohen. Muzika Cigarettes After Sex je zkrátka pomalu tekoucí jako med, který si namažete na chleba a dáte po dekadetním a erotikou nasáklém večírku v Hotelu Chelsea.

Vstupenky na pražský koncert Cigarettes After Sex jsou k dispozici na webu fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 395,- Kč.