Jdi na obsah Jdi na menu

Crystal Fighters mají opět namířeno do České republiky!

1. 7. 2016

Live: Crystal Fighters                 

Datum: 04.11.2016                                      Místo: MeetFactory, Praha

crystal-fighters-2016.jpgCrystal Fighters (foto - zdroj: meetfactory.cz)

Londýnští Crystal Fighters se po třech letech vrací do Prahy. Navíc znovu do klubu MeetFactory, který byl při jejich poslední návštěvě beznadějně vyprodaný. Britský kvintet přiveze novou netrpělivě očekávanou desku, která by měla vyjít v průběhu druhé poloviny letošního roku.

Kapela funguje od roku 2008 a za poměrně krátkou dobu se jí povedlo získat četné publikum, zejména díky neotřelé kombinaci taneční hudby, folku, synthpopu i rocku. Formace zaujala i svými barvitými energickými koncerty a nakažlivým nadšením. Nejvíce se skupina proslavila hitem „Love Is All I Got”, na kterém spolupracovala s britským producentem a DJem Feed Me.

Jedinečný hudební projekt Crystal Fighters o sobě dal hodně nahlas vědět v roce 2010 vydáním debutového alba „Star Love”, které okamžitě zabodovalo u posluchačů i hudebních kritiků. Na vydání druhé desky s názvem „Cave Rave” si fanoušci museli počkat tři roky. Předešlou zimu strávil kvintet rozkročený mezi Londýnem a newyorským Brooklynem prací na dlouho očekávaném třetím albu, jehož vydání kapela doprovodí celosvětovým turné. V pátek 4. listopadu tak konečně zase dorazí také do MeetFactory.

Vstupenky na pražské vystoupení Crystal Fighters jsou k dispozici na webu meetfactory.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal za 790,- Kč (+ případné poplatky). Na místě v den koncertu budou lístky za 890,- Kč.