Jdi na obsah Jdi na menu

Elektro-funkoví Kraak & Smaak míří do Prahy!

10. 2. 2014

Live: Kraak & Smaak

Datum: 27.02.2014                             Místo: Lucerna Music Bar, Praha

kraak-smaak_2014.jpgKraak & Smaak (foto - zdroj: lucerna.musicbar.cz)

Nizozemští elektro-funkeři představí Kraak & Smaak Sound System již 27. února v pražském Lucerna Music Baru! Koncert proběhne v rámci série Excelent Jukebox.

Příběh Kraak & Smaak se začal psát už v roce 2003, záhy po té, co Jalapeno records vydali jejich první singly, a vzápětí se svým guest mixem dostali do prestižního BBC Radio 1. Pak ihned následovalo světové turné, první studiová alba a raketový úspěch.

V Praze se již dříve představilo celé trio na United Islands of Prague a vystoupili také společně s Monkey Business a PSH v pražském SaSaZu a brněnské Flédě. K&S mají na kontě bezpočet singlů, remixů a také pět studiových alb, z nichž pochází pecky "Squeeze Me" nebo "The Future is Yours". Jejich nejnovější album se jmenuje "Chrome Waves" a vyšlo v roce 2013. K&S mají za sebou i před sebou dosti slibnou kariéru: zahráli si třeba na populárních festivalech Glastonbury, Detroit Movementu, SXSW, Exitu, Bestivalu či Szigetu, jejich skladby lze slyšet i v televizních pořadech, např. Chirurgové, What about Brian a Muži na stromech.



Vstupenky jsou v prodeji za 290.- Kč + poplatky v síti Ticketpro, na webových stránkách Lucerna Music Baru nebo přímo na místě.