Jdi na obsah Jdi na menu

Enrique Iglesias oslaví narozeniny koncertem v Praze!

23. 12. 2017

Live: Enrique Iglesias       

Datum: 08.05.2018                                      Místo: O2 Arena, Praha

enrique-iglesias_2018.jpgEnrique Iglesias (foto - zdroj: facebook.com)

Španělská popová megastar Enrique Iglesias se vrací do Prahy. Speciálním koncertem v O2 Areně oslaví 8. května narozeniny, uspořádá tak asi největší narozeninovou party v české historii. Navíc majitelé první tisícovky online vstupenek soutěží o setkání s ním.

V prosinci 2016 se představil Enrique Iglesias v České republice poprvé. Na beznadějně vyprodaném koncertě tehdy slíbil, že se za svými příznivci vrátí, a tento slib zanedlouho skutečně vyplní. Chystá pro ně opravdu výjimečnou show. V O2 Areně, která je největší tuzemskou multifunkční halou, totiž vystoupí přesně v den narozenin. Prahu si tedy vybral jako jedinečné místo, kde svůj den oslaví velkolepým koncertem.

Enrique Iglesias má pro fanoušky také připravený jeden extra dárek. „První tisícovka lístků zakoupených přímo na webu Ticketportal se dostane do slosování o Meet & Greet s Enriquem, dva vylosovaní šťastlivci se s ním pak budou moci v den vystoupení setkat a k narozeninám mu popřát osobně,” vysvětluje Filip S. Filipov z pořádající agentury ART BG.

Vstupenky na pražskou show jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal v cenových relacích od 1090,- Kč do 1590,- Kč.

Související:

Enrique Iglesias přidává pro obrovský zájem druhý koncert v Praze!