Jdi na obsah Jdi na menu

Fritz Kalkbrenner přiveze v listopadu do Prahy nové album!

19. 9. 2014

Live: Fritz Kalkbrenner

14.11.2014 Roxy, Praha
15.11.2014 Roxy, Praha

Fritz Kalkbrenner (foto - zdroj: roxy.cz)

fritzkalkbrenner2014.jpg

Fanoušci jedinečného zvuku Fritze Kalkbrennera pozor! Nejen, že v půlce října vydá nové album „Ways Over Water“, ale také nám ho přijede ukázat naživo v rámci podzimního evropského turné. Z důvodu velkého zájmu o jeho minulé vystoupení v pražském klubu Roxy půjde tentokrát o dvojkoncert 14. a den poté 15. listopadu.

Mladší bratr Paula Kalkbrennera, spolutvůrce soundtracku k filmu Berlin Calling, autor dvou nádherných alb Here Today Gone Tomorrow a Sick Travellin', multiinstrumentalista a majitel uhrančivého hlasu Fritz Kalkbrenner oznamuje na říjen vydání nového alba Ways Over Water a k tomu rovnou dva koncerty v klubu Roxy. Jeho minulé vystoupení bylo absolutně vyprodané a tak jsme rádi, že můžeme v rámci dvojkoncertu nabídnout vstupenky většímu počtu fanoušků a zároveň udržet komfort potřebný pro vizuální a hudební show takového rozměru, vysvětluje Lenka Senová z Roxy.

Stejně jako v roce 2012 přiveze Fritz Kalkbrenner stylovou LED vizuální show, která doplní jeho live vystoupení.

Na oba dva koncerty jsou nyní k dispozici omezené balíčky 300 ks vstupenek za výhodnou cenu 390 Kč + poplatky v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a GoOut.cz. Po vyprodání se cena vstupenky zvýší.

Pořadatel: www.roxy.cz